
Sevdiği adam kaçtığı yetmezmiş gibi bir de o adamla bir olup babasının beyaz eşya dükkanından televizyon vb. her türrlü çeyizini tamamlayacak eşyayı çalan değişik kızdır.
Kocaeli’nin Derince ilçesi Fatih Sultan Mahallesi’nde yaşayan Çiçek ve Ali İlter çiftinin 21 yaşlarındaki kızları İren İlter, yaklaşık 4 ay önce kayıplara karışmış. İlter çifti, haber alamadıkları kızının A.F. isimli erkek arkadaşı tarafından alıkonulduğunu iddia ederek suç duyurusunda bulunmuş.
İren ilter’in babası Ali İlter, kızının eve dönmesini beklerken yaşadığı mahallede işlettiği çiğ köfteci salonu 10 gün önce soyulmuş. Sabah iş yerine gelen Ali İlter, dükkanından televizyon, tost makinesi, 200 TL paranın çalındığını görünce durumu hemen polis ekiplerine bildirmiş.
Ah o kamera yok mu o kamera yakalamazsa Müge Anlıya 2 haftalık reyting çıkardı hemide en sağlamından.