Habertürk yazarı Sevilay Yılman'ın CNN Türk'e yönelik eleştirisidir.

Tarafsız Bölge'nin dün akşamki konukları gazeteciler Özlem Gürses ve Musa Kesler, Prof. Dr. Ateş Kara ve Prof. Dr. Canan Karatay'dı. Dünyayı saran koronavirüs tehdidine dair merak edilenlerin konuşulduğu programın konuklarına Habertürk yazarı-gazeteci Sevilay Yılman tepki göstermiştir.

Gazeteci Özlem Gürses'in programda yer almasını eleştiren Yılman, "O niye var? O da #coronavirüs konusunda bir otorite falan da haberimiz mi yok" demiş.

Sevilay Yılman şu ifadeleri kullanmış:

 

"Bilim Kurulu Üyesi Prof.Ateş Kara, Kellepaçacı Canan Karatay’a rating nedeniyle karşı anladık! Peki Özlem Gürses? O niye var? O da #coronavirüs konusunda bir otorite falan da haberimiz mi yok?

Farkında mısınız bilmiyorum ama bu iş iyice zıvanadan çıktı!" 

Utanmazlıkta sınır tanımıyor. Onca çapsız gazeteci, sözde haberci çıktığında sesiniz çıkmaz, şimdi en azından kültürlü ve ekrana yakışan bu ülke sorunlarını dert eden bir kadın olarak orada bulunması beni memnun ediyor. Siz kendi çapsızlığınızı dert edin, özlem hanımı değil.

(0) (0)
tewo 17.03.2020 11:51

Özlem hanım iyi güzel hoş da, lafı çok uzatıyor bazen. Yoksa çok hassas konulara temas etti. Banka-emekli maaşı konusunu gündeme getirmesi önemliydi.

(0) (0)
dinamikas 17.03.2020 12:14

Özlem on numara sorular sordu nesinden rahatsız olmuş? Asıl canan karatay ne arıyor orada? programı beslenmeye çevirdi. Ezberlemiş aynı şeyleri, onu yiyeceksin bunu yiyeceksin. Tamam bağışıklık sistemini güçlü tutmak önemli ama Ateş Kara'yı da boğdu. Baydı resmen

(0) (0)
ozgetastan 17.03.2020 12:18

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol