
Tekstil sektörüne adım atmaya hazırlanan Şeyma Subaşı'nın kendi markasının tanıtımı için bikiniyle objektif karşısına geçmesidir.
Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı yaz sezonunu Çeşme'nin ardından şimdi de Bodrum'da geçiriyor. Sevgilisi Guido Senia'yı önceki günlerde İtalya'ya uğurlayan Subaşı, iş dünyasına yeniden adım atıyormuş.
Şeyma Subaşı kendine ait bir markaya tekstil sektörüne giriyormuş. Kıyafet ve bikini satacak olan Subaşı, kendi markasının reklam çekimleri için bikiniyle objektif karşısına geçmiş.
Subaşı çekim hazırlıklarını da Instagram'dan paylaşmış.
Şeyma Subaşı, geçtiğimiz yıllarda İstanbul'da bir cafe-restoran açmıştı zaten ama iş hayatı kısa sürmüş ve restoranı kapanmıştı. Demem o ki sen bunu da yapamazsın Şeyma zaten zevksizsin birde kendi zevkini tasarlatıp satmaya mı çalışacaksın? Yol yakınken gel dön benden uyarması..
umarım kalkıp bu marka ile dünyaya açılıcam demez