Spor spikerliğinden gündem haberlerine geçen Simge Fıstıkoğlu'nun 5 yıldır görev yaptığı NTV'ye veda etmesidir.

Yayınladığı mesajda şöyle demiş:

“5 yıldır görev yaptığım NTV ve Doğuş Yayın Grubu’ndan ayrıldım. Bu süre zarfında haberden spora, siyaset programından seçim özel yayınlarına, bayram, yılbaşı ve tüm diğer program ve yayınlarda birlikte çalıştığımız tüm arkadaşlarıma ve güzel mesajları, yapıcı eleştirileriyle varlığını hep hissettiren seyircilerimize teşekkür ediyorum.Bundan sonrası için de, sadece Doğuş Yayın Grubu'na değil, tüm Doğuş Holding'e ve çalışanlarına başarılar diliyorum. En kısa zamanda yeni projelerde görüşmek üzere.”

2018'de Emir Tavukçuoğlu ile evlendikten sonra 2 çocuğu olmuş ve ekrana sık sık ara vermişti zaten kendisi. Maddi durumu da iyiyse neden çocuklarıyla ailesiyle vakit geçirmesin ki? Televizyonculuğun gecesi gündüzü yok, tempo yoğun. Hem iş hem özel hayat kolay kolay kaldırılmıyor.

(0) (0)
metalcom 17.06.2020 15:54

yıllardır bu kadını kim neden tutar patronlar neden buna maaş öder anlamdım. benim için ekrandaki varlığı da yokluğu da bir. onu yıllardır kimler hangi nedenle tutuyarlarsa yanlarında onlar düşünsünler ayrılığı onlara koyar bana değil :)
(0) (0)
zazazula 17.06.2020 16:09

Sempatik yüzüyle haberleri izlettiriyordu, kötü olmuş ayrılması

(0) (0)
fatihpelle 17.06.2020 17:15

Haber sunmak ciddi bir iş. Tıpkı CNN'den Gözde Atasoy'da olduğu gibi Simge Fıstıkoğlu'nda da daha espritüel bir taraf var. Bu iki sunucu program formatında sunuculuk yapmalı, daha başarılı olurlar.

(0) (0)
omerdas 17.06.2020 17:18

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol