Sinema filmlerini sinema salonlarında izlemek, o havayı koklamak her zaman daha özel hissettiriyor. Bunlardan biri de; ortam itibariyle kendinizi filmin içinde hissedersiniz. Sinema salonuna adım attıktan sonra dış dünyayla ilişkiniz azalır, dev perdenin önünde herkes sessizce filmin başlamasını bekler. Filmin türü değişse de sizde bıraktığı bazı hisler değişmez. Bunların başında da bütün dikkatinizi yoğunlaştırarak sizi sanki filmi yaşıyormuş gibi filmin içine, o dünyaya çekmesi gelir. Bilen bilir, bu his eşsizdir.

(0) (0)
koraycanses 22.12.2019 15:08

Sinemaya giderek aynı anda hem sosyal hem de kültürel bir aktivite yapmış olursunuz . Sinemaya gitmenin temel amacı seçilen filmi seyretmek olsa da aslında göründüğünden çok daha derin anlamlar da içerebilir. Örneğin, sinemaya gitmek arkadaşlarınızla yapabileceğiniz bir sosyal aktivite olabileceği gibi, sinemaya veya filmin içeriğine göre sizi düşünmeye veya bir şeyleri tartışmaya sevk edebilir.

(0) (0)
35Smyrna35 22.12.2019 17:10

Salonda izlenen filmden sonra arkadaşınızla veya kendinizle filmi tartışmak, farkında olmasanız da size katkı sağlar . Komedi, polisiye, drama veya korku... Filmin türü ne olursa olsun, izlediğiniz süre boyunca sizi öyle bir içine alır ki sinema salonundan ağır ağır çıkarken bir arkadaşınızla veya kendi kendinize filme dair kritik yapmamak elde değildir. Beğendiğiniz, şaşırdığınız anları, size göre bazı sahnelerdeki pozitif yanları veya değiştirmek istediğiniz replikler üzerine konuşursunuz. İşte tam da bu nokta, sinema salonunun ve filmin büyüsünün size sunduğu entelektüel katkının yansımalarından biridir.

(0) (0)
rekeygen 22.12.2019 17:11

Vizyona giren filmleri ilk seyredenlerden olursunuz . Set hikayelerini okuduğunuz, kısa tanıtımını izlediğiniz, sevdiğiniz oyuncuların yer aldığı veya ilgi duyduğunuz bir konuyu içeren; heyecanla beklediğiniz filmi ilk izleyenlerden olursunuz. Onlarca insanın emek vererek son halini verdiği ve sabırsızlıkla beklediğiniz filmin ilk gösterimlerinden birine gittiğinizdeki heyecan ve salondan çıkarkenki hislerinizi bir düşünün...

(0) (0)
colacierman 22.12.2019 17:11

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol