Buram bıram reklam kokuyor ama Müge Anlı reklamı mı yoksa songül karlı reklamı mı çok çözemedim, umarım yeni sezonda müge anlı karşısına çıkan 2 güçlü rakiple rekabette böyle bir yola başvurmaz programın bütün sahiciliği gider.

olaya gelecek olursak: Songül Karlı, eski eşi Metin Yüncü'nün kendisini 20 milyon TL dolandırdığını iddia ederek Müge Anlı'ya başvuracağını söylemiş.

“Dişimle, tırnağımla kazandım. Adam olsa benim paramı yemez” diye isyan eden Karlı, sosyal medyada bir internet kullanıcısının “Eski eşinize açtığınız dava ne durumda, arsayı geri alabilecek misiniz?” sorusuna “Müge Anlı’da bitecek gibi görünüyor. Sülalece oturup canlı yayında anlatsınlar. Biraz daha rezil olsunlar az kaldı” demiş.

Karlı, eski eşinin daha önce 2 Kadını da aynı yöntemle dolandırdığını iddia etmiş.

(0) (0)
imekara 30.07.2020 09:32

songül karlı bir dönemler partneri uğur arslan ile bu tür programlar yapmıyor muydu acaba?
(0) (0)
funtara 30.07.2020 11:18

bence kanal yöneticilerine ve yapımcılara mesaj yolluyor yeni yayın döneminde benimle de bir müge anlı tarzı program yapım neyim eksik diye. isminin müge anlı ile anılmasını ve bu konuda akıllarda kalmayı amaçlıyor bakalım belki de başarılı olur ve yeni yayın dönemimde onu da bir müge anlı tarzı programla ekranda görürürüz.
(0) (0)
aeozenc 30.07.2020 11:19

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol