Star ekranlarında başlayacak 'Sevdim Seni Bir Kere' isimli yepyeni bir günlük dizidir. Yapımcılığını Focus Film’in üstlendiği dizi Eylül ayında ekranda olacakmış.

(0) (0)
Stormic 27.08.2019 20:32

Dizinin oyuncu kadrosu şöyle: Yağmur Çokgenç, Oğuzhan Kayra Koç, Gonca Yakut, Volkan Murat Benli, Didem Aygün, İrfan Kılınç, Nur Yazar, Nevzat Can Rüzgar, Şifanur Gül, Berk Bakioğlu, Sevgi Temel, Yağmur Ilgım Öztekin, Tuana Tuzman, Zeynep Şirin Giobbi, Zafer Güllü, Önder Atakanlı, Pervin Balcı.

(0) (0)
volkan_ksk 27.08.2019 22:15

Dizinin konusu da sardı beni. Merak edenler için şuraya bırakayım:

İzmir’den Ankara’ya üniversite okumaya gelen Aslım, daha ilk günden Ozan ile takışır. Ozan, asi ve öfkeli bir gençtir. Tecrübesiz ama inatçı Aslım ile aşkları ise bir o kadar fırtınalı ve tutkulu olur.

Gençlerimiz sadece aşkları ile sınanmaz. Onların karşılaşması aileler arasında yıllar önce kapatılan defterleri de açar.

Hırs, kibir, fedakarlık, sosyo-ekonomik farklar, yalanlar ve geçmişten gelen sırlar hem iki gencin hem de ailelerin hayatlarını alt üst edecek, küllenen, üstü kapanan gerçekler birer birer ortaya çıkacak ve bir daha hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

(0) (0)
funtara 27.08.2019 22:17

Beni Affet bittikten sonra günlük diziye hasret kalmıştım. Star TV sonunda sesimi duydu sanırım

(0) (0)
Kobayashi 27.08.2019 22:19

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol