Malum artık hepimiz dizi ve filmleri dijital platformlardan izlemeye başladım. Bunlar arasında en önde geleni de Netflix.  Firmanın Türkiye kataloğuna eklenecek yeni dizi, film ve belgeseller Şubat ayında da keyifli seyirler yaşatacak!

neler varmış canım diye merak ediyorsanız hemen ipucu vereyim: The Umbrella Academy ve Nightflyers gibi yeni dizilerin haricinde How I Met Your Mother, Prison Break ve Sons of Anarchy gibi hit dizileri de bu ay Netflix’te izleyebileceğiz.

Nightflyers 1. Sezon- 1 Şubat

George R.R. Martin’in aynı adlı romanından uyarlanan psikolojik gerilim dizisi Dünya’nın yok edilmesinin hemen öncesinde uzayın derinliklerinde geçiyor. Galaksinin en gelişmiş gemisi Nightflyer ile yola çıkan bir grup kâşif, uzaylılara ait gizemli bir gemiyi durdurmaya çalışır. Gezegeni kurtarmanın anahtarı belki de bu gemide saklıdır. Fakat mürettebattakiler, hedeflerine yaklaştıkça gizemli güçler ve hatta kendi zihinleri tarafından engellendiklerini fark eder.

Velvet Buzzsaw- 1 Şubat

Çok kazanan sanatçıların ve en büyük koleksiyoncuların sanat ticaretle buluştuğunda büyük bedeller ödediği, Los Angeles’ın çağdaş sanat dünyasında geçen bir gerilim filmi.

Russian Doll 1. Sezon- 1 Şubat

Nadia, sürekli ölmekte ve 36. doğum günü partisini tekrar yaşamaktadır. Gerçeküstü bir zaman döngüsünde sıkışıp kalmıştır ve fâni olduğu gerçeğiyle yüzleşmelidir.

The Umbrella Academy 1. Sezon- 15 Şubat

Süper kahramanlardan oluşan sorunlu bir aile, babalarının ölümü ardındaki gizemi, kıyamet tehdidini ve çok daha fazlasını çözmek üzere bir araya gelecektir.

Suburra 2. Sezon- 22 Şubat

Suburra; güç peşinde olan kilise, devlet, organize suç örgütleri, yerel çeteler ve inşaat müteahhitlerinin birbirleriyle nasıl çarpıştığı ve yasal ile yasa dışı arasındaki çizgiyi nasıl bulanıklaştırdığını açıklayan, Roma’da geçen bir suç gerilimi.

(0) (1)
sonelf 04.02.2019 14:02

Netfilix sayesinde normal tv izlemez oldum. çok da iyi oldu saçma sapan yerli dizilere katlanmaktansa.

(0) (0)
Dexter Morgan 04.02.2019 14:34

ne var bu firmaya para verecek kadar. internette isteyen istediğiniz bedavaya buluyor zaten.

(0) (0)
Dantes 04.02.2019 14:36

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol