16 Şubat Pazar günü başlayacak olan Survivor 2020'de yarışacak ünlüler ve gönüllülerden oluşan takımdır.

Ünlüler kadro şöyle;

Azeri kick boksçu Parviz Abdullayev, oyuncu Barış Murat Yağcı, oyuncu Mert Öcal, milli basketbolcu Şaziye İvegin Üner, Survivor'ın ilk şampiyonu olan oyuncu Uğur Pektaş, futbolcu Sercan Yıldırım, dünya serbest dalış rekortmeni Derya Can Göçen, Almanya'da parlayan kadın milli futbolcu Aycan Yanaç, milli atlet Elif Yıldırım Gören, 2011 Türkiye güzeli ve oyuncu Tuğba Melis Türk ile tiyatrocu Ersin Korkut.

Ünlüler takımında birkaç şampiyonluk adayı var. Özellikle erkek adaylar çok güçlü. Ağırlık oyuncu ve sporculardan oluşmuş. Ersin ve Yasin belli ki büyük renk katacak yarışmaya. 

Bu da tanıtım videosu...

Gönüllüler takımındaki isimleri de vereyim;

Masterchef yarışmacısı Yasin Obuz, sosyal medya fenomeni Cemal Can Canseven, şarkıcı Emrah'ın oğlu Tayfun Erdoğan, Ceyhun Uzun, Evrim Keklik, Fatma Günaydın, Makbule Günaydın, Meryem Kasap, Nisa Bölükbaşı, Sadık Ardahan Uzkanbaş ve Burak Yurdugör.

Gönüllü kadrosu da bayağı iddialı laflar etmiş. Bunların kızları ünlüleri hallaç pamuğuna çevirecek gibi görünüyor. Ama Yasin şovunu yapmış yine, bu yılki neşemiz o olacak. Ersin'le kapışırlar artık.

(0) (0)
stalker07 08.02.2020 16:33

Tayfun'u merak ediyorum, acaba cimri babasını yarışmada gömecek mi! Bi de kazanırsa var ya, canım oğlum diye atlar gelir Kıbrıs'a parayı duyunca.

(0) (0)
canary 08.02.2020 17:37

Mastercheften beri Yasinciyim. rol yapıyo falan deseler de adam komik, eğlenceli, sempatik :) farklı karakter iyidir, candır

(0) (0)
malibaba 08.02.2020 17:38

Demek ki survivor seçmeleri iyi konuşanlara göre yapılıyor. Yeteneğin bir önemi yok. Hepsi atara atar, gidere gider. Göreceğiz yakında kimin ne bok olduğunu. En az yarısı parkurda dökülür bunların

(0) (0)
redlion 08.02.2020 17:40

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol