Survivor 2020'ye damga vuran ses kaydıdır. Sercan Yıldırım ile Nisa arasındaki karşılıksız ilişkinin tüm detaylarını ortaya çıkarmıştır. Bu gelişmeden sonra herkes merak etmeye başladı tabii. Ne konuştular, ne dediler vs...

İşte size Survivor Sercan Nisa Gizem ses kaydının ayrıntıları...

Survivor'da Sercan'dan Nisa'ya giden notu ve Nisa'nın Gizem ile konuşmasının ses kaydını yayınlayan Acun Ilıcalı, "6 Nisan günü açık arttırma oyunu sırasında mikrofonlar açık kalmış. Sercan'dan gelen nottan sonra Nisa'nın Gizem'e verdiği cevaplar, Sercan'ın bakış açısında değil. Ortada yanlış anlaşılma var" sözleriyle olaya nokta koymuş oldu böylece. 

Survivor son bölümde ada konseyinin ardından, Gizem ve Nisa arasındaki Sercan ile ilgili ses kaydı ekranlara geldi. İkili arasındaki konuşma sırasında kameralar kayıt yapmıyor ancak mikrofonlar açık. Sercan'dan Nisa'ya gelen notu gören Gizem'in sevinci dikkat çekiyor.

Ses kaydından Gizem Birdan, "Anlatsana çok mutluyum şu anda. Çok tatlı çünkü" ifadelerini kullanırken, Nisa'nın ise "Ama ben istemiyorum. Erkek arkadaşım var ve onunla evlenmek istiyorum" dediği duyuluyor. Gizem de arkadaş ya sözde, evlenmeyiver nolacak diyor terbiyesiz kız. 

(0) (0)
felix34 30.06.2020 17:59

Sercan yanlış ata oynamış. Adada hazır kıta Gizem varken Nisa'yı seçmesi büyük hata oldu. İtibarını da zedeledi şimdi, toparlayamıyor da. Battıkça batıyor.

(0) (0)
Bienvenido 30.06.2020 18:24

Adama bak “hiçbir şey karşılıksız değilmiş”. Kıza resmen iftira atmış

(0) (0)
CemCemre 30.06.2020 18:25

"Evlenmeyiver" demek, yani "evlenmesen de fingirdeşebilirsin sonuçta adadasın" demek. Allah sana akil fikir versin gizem. Altı üstü mesaj taşıyacaksın onu bile becerememişsin boş karı


(0) (0)
perde 30.06.2020 18:26

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol