Survivor 2020'de dokunulmazlık oyunu esnasında Sercan ve takımı arasında büyük bir gerginlik yaşanmasından sonra  Sercan'ın "İstemiyorum" diyerek bağırmasının ardından acunun çıldırmasıdır.

TV8 ekranlarının büyük bir ilgiyle izlenen yarışması Survivor 2020'nin 50. yeni bölüm fragmanı yayınlanmış.

Dokunulmazlık oyunu kıyasıya mücadele eden Ünlüler takımında gergin anlar yaşanmış. Ersin, Mert ve Sercan arasında başlayan tartışmaya Acun Ilıcalı da dahil olunca ortalık bir anda karışmış.

Oyun oynayıp arkadaşlarının yanına gelen Sercan "Ritim kaçtı mı gidiyor, her seferinde böyle oluyor. İstemiyorum, tamam bırak. Gelmeyin" diyerek yanına gelen Mert ve Ersin'i itmiş.

Seslerin yükselmesiyle Ünlüler takımının yanına gelen Acun Ilıcalı ise "Ne oldu abi söyle. Sorun ne merak ettim. Neye itiraz ediyorsunuz? Hepiniz oradasınız hiçbiriniz de duyduğunuzu söylemiyorsunuz. Hepiniz ayıp ediyorsunuz. Her şeyi ispat edeceğim. Yapılan en büyük ayıplardan birisini yaptınız" diyerek öfke kusmuş

Sercan'ın niye takım arkadaşlarına karşı geldiği ve Acun Ilıcalı'nın neden bu kadar sert çıktığı ise yeni bölümün yayınlanmasıyla belli olacaktır. 

Acun seninde işin zor be patronsun ama oyuncuların tribini çekiyorsun. Merak ettim ama bu kızmanın sebebi ne acaba birde artık yaşlanıyorsun be Acun ondan tahammül edemiyorsun ufacık olaylara.

(0) (0)
manikoala 18.04.2020 12:11

sercan aşkına karşılık alamadı herhalde ondan olay yapıyor 

(0) (0)
fikir 18.04.2020 12:12

acunun bu hallerinden cok korkuyorum be 
(0) (0)
esra 18.04.2020 12:12

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol