Koronavirüs salgını gerekçesiyle Türkiye'nin yurt dışı uçuşları iptal etmesi nedeniyle yaşanan sıkıntıdır.

Yakın zamanda Dominik'ten dönen ve karantinada kalan Survivor'ın eski yarışmacısı ve Panorama yorumcusu Hakan Hatipoğlu karantina süresi dolunca yeniden programa dönüş yaptı. Yarışmadan elenen son 3 yarışmacı Ceyhun Uzun, Meryem Kasap ve Burak Yurdugör'ün hâlâ adada yaşamaya devam ettiğini, Dominik'e giriş çıkışların yasaklanması nedeniyle adaya adeta tıkılı kaldığını söyledi.

Adamlar elendiğine mi üzülsün yoksa geri dönemediğine mi. Hayır tatil falan da gelmez ki insanın aklına virüs korkusuyla. Tek avantajları aç kalmazlar, yemek yerler bol bol.

Acun Ilıcalı da bu durumu önceki günlerde Survvor Ekstra programına bağlanıp anlatmıştı:

"Survivor çekimleri için Dominik'te belli bir alanda yaşıyoruz. Bizim bulunduğumuz alanda salgın şu anda yok. Biz özel bir alandayız. Burası milli park alanı, dışarıdan ve içeriden giriş yok. Bizim bulunduğumuz bölgeye iki güvenlik alanından geçerek ancak girip çıkılabiliyor.'

'Bildiğimiz kadarıyla virüs taşımıyoruz. Son derece dikkatliyiz ve bütün önlemleri aldık. Macaristan televizyonuna da Survivor çekiyoruz. O nedenle son olarak Macar yarışmacılar geldi ve 14 gün karantinada tuttuk. Şu anda Dominik'e giriş çıkışlar kapatıldı."

(0) (0)
eh iste bilemiyorum 05.04.2020 17:09

Gelip ne yapacaklar sanki, Türkiye daha karışık, kalsınlar orada akılları varsa dönmezler

(0) (0)
Sedos81 05.04.2020 18:43

Bu gidişle programın büyük finali de Kıbrıs ya da Bodrum'da değil Dominik'te yapılacak

(0) (0)
profecco 05.04.2020 18:44

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol