Tamer Karadağlı kızı Zeyno'nun sorularını yanıtlamasıdır.

Ünlü oyuncu Tamer Karadağlı kızı Zeyno ile yaptığı 'Babalar Günü'ne özel röportajı Instagram hesabından paylaşmış. "Kimsenin soramadığı soruları bana Zeyno sordu" notuyla paylaşımda bulunan Tamer Karadağlı kızı Zeyno'ya "Hayatta ki en büyük hazinem..." diyerek seslenmiş. İşte Tamer Karadağlı'nın kızı Zeyno Karadağlı ile çok özel röportajı..

Zeyno’nun sorduğu sorular ünlü oyuncunun özelini de ortaya çıkartmış. Boğazına düşkün olan Karadağlı, sürekli yemek yaptığı için dibi tutmayan ve iyi pişiren tencere-tava takıntısı olduğunu söylemiş.

“Parmak arası terlik asla giymem. Öyle şıpıdık şıpıdık gezmek bana olmaz” diyerek Taşfırın Haluk gibi tavır sergileyen Tamer Karadağlı, bir Kadında aradığı özelliklerin ise zeka, sıcaklık ve samimiyet olduğunu ifade etmiş.

Bir hayranı ile aşk yaşamayı asla kabul etmeyeceğini anlatan Tamer Karadağlı, evlilik konusunda ise “Aklımdan hiç geçmiyor” diyerek düşünmediğini ifade etmiş.

En büyük eserinin kızı Zeyno olduğunu belirten oyuncu, “İyi ki seni yapmışım, iyi ki baban olmuşum. Şan, şöhret, para, kariyer hiçbirinin önemi yok. En büyük eserim sensin Kızım” demiş. 

Ve Tamer Karadağlı’nın en büyük korkusu da ortaya çıkmış, kızından uzak kalmak…

Adam oynadığı rolü gerçekten taşıyorumuş içinde.. Ve her baba kızına böyle düşkün olmalı bence.

(0) (0)
necodet 24.06.2020 11:17

ehende ehen bu da tencere tava üreticilerine mesaj olsun anında kaparlar şimdi Tamer karadağlıyı reklam için...

(0) (0)
xerxes 24.06.2020 11:21

terliğe olan uyuzluğu neden acaba :)

(0) (0)
orestes 24.06.2020 11:25

adamın yemek yapmayı böyle sevmesi taş fırın erkeğine uymadı bu :D
(0) (0)
eminyanoflago 24.06.2020 11:28

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol