Yönetmenliğe noktayı koydu koyacak diye birçoğumuzun endişeyle takip ettiği Quantine Tarantino'nun merakla beklenen yeni filmi Once Upon A Time In Hollywood'un çekimleri devam ediyor. Filmin çekimlerinden yeni resimler de paylaşılmış.

Filmde 1969 yılında Los Angeles kentinde eski bir western yıldızı Rick Dalton ile onun uzun yıllar dublörlüğünü yapan Cliff Booth'un hikâyesi üzerinden Sharon Marie Tate'in de aralarında bulunduğu 5 kişinin öldürüldüğü Charles Manson katliamının arka planı anlatılıyor.  Charles Manson da yuşturucu etkisiyle insanların beynine girip sözde felsefi cümlelerle insanları cinayete teşvik eden dönemin psikopatı.

Öte yandan filmin oyuncu kadrosundaki birçok isim hem çok ünlü hem de tahmin edilebileceği gibi daha evvel Tarantino filmlerinde yer almış isimler. Soysuzlar Çetesi'nde oynayan Brad Pitt; Django'dan Leonardo DiCaprio; 4 Oda, Pulp Fiction, Rezervuar Köpekleri'nden Tim Roth. Ayrıca Al Pacino gibi bir usta ve Margot Robbie, Dakota Fanning, Damian Lewis gibi yıldızlar.

DiCaprio, eski bir Western yıldızı olan Rick Dalton karakterine hayat verirken; Pitt de onun dublörü Cliff Booth’u canlandırıyor. Film, Rick Dalton ve uzun süreli dublörü Cliff Booth üzerinden ilerliyor. 

Artık tanıyamadıkları Hollywood'ta yollarını bulmaya çalışan ikilinin ünlü yan komşusu ise Manson cinayetlerine kurban giden Sharon Tate.

Film ABD'de 9 Ağustos'ta vizyona giriyor. Yani 8 aylık hamileyken öldürülen ünlü yönetmen Roman Polanski'nin eski eşi ve ünlü aktris Sharon Tate'in 50'nci ölüm yıl dönümünde. Türkiye'de ise 23 Ağustos'ta izlenebilecek.

 

(0) (0)
LeeeeeeK 29.01.2019 10:46

Tarantino gerçekten bir efsane hele hele son 6-7 yılda çektiği filmler tadından yenmiyor.

(0) (0)
dizikopat 29.01.2019 13:58

Tarantino sinemasının özet :o))))

tarantino foot ile ilgili görsel sonucu

(0) (0)
Nafta03 29.01.2019 23:06

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol