Margaret Atwood’un romanından esinlenerek ekranlara taşınan ve beraberinde büyük tartışmalar getiren The Handmaid’s Tale'in 3. sezonu yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusuydu. Yayıncı platform Hulu dizi yayınlanacak demiş olmasına karşın özellikle kadın hakları savunucuları diziyi hedef tahtasında koymuş ve yayını durdurmak istemişti. Dizide bilindiği üzere distopik bir evrende geçen, kadınların sadece üreme aracı olarak kullanıldığı, Amerika Birleşik Devletleri’nin çöktüğü, insan haklarının yok sayıldığı zamanda geçiyor. 

Dizi hakkında spekülasyonlar dönerken dizinin 3. sezon tanıtımı resmen gövde gösterisi şeklinde oldu ve Tüm Amerikanın gözünün üzerinde olduğu Super Bowl finalinde fragman ilk kez yayınlandı.

(0) (0)
qeltemo 11.02.2019 12:26

Geçtim kadın haklarını direkt İnsan Haklarının hiçe sayıldığı bir toplum yaratılmış dizide bunu izleyen genç nesillere resmen bunlar empoze ediliyor kesinlikle yayından kaldırılmalı bu tarz örf adet ve geleneğimizi bozan diziler

(0) (0)
xtreme59 11.02.2019 12:47

Çok ciddi bir diktatörlük eleştirisi var. İzlerken İran ve Afganistan'nın 60'lı yıllardaki hali ile bugünkü hali net bir şekilde kafanızda şekilleniyor ve nasıl bu hale geldiklerini anlıyorsunuz.

(0) (0)
dza 11.02.2019 13:36

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol