Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından biri olan TikTok, Trt'nin sevilen dizisi Seksenler ile bir kampanyaya imza atmış. Seksenli yılların krepeli saçlarına, renkli taytlarına ve müziklerine yer verecekmiş. Bu sayede kullanıcılarını keyifli bir zaman yolculuğuna çıkarmayı hedeflemişler.

@maviblue08

#seksenler birol.guven alpercnaydn hacialikonuk #benikeşfet #komedi #teamezgizem

♬ orijinal ses - maviblue08

Kullanıcıların 80’ler döneminin unutulmaz tarzı ve müzikleriyle gerçekleştirecekleri senaryolarla anılarımızı tekrar canlandıracak. “Gülümseten Hatıralar” sloganıyla başlayacak kampanyanın bitiminde kazanan bir kişi, Seksenler dizisinde konuk oyuncu olarak rol alma fırsatı yakalayacak. Kazanan diğer kullanıcılar ise, Seksenler setini ziyaret etme şansı elde ederek dizide kullanılan imzalı kostüm kazanacak. Kampanya TikTok üzerinden 10-15 Ocak tarihleri arasında gerçekleşecek. 

Popüler dizinin yapımcısı Birol Güven de bu konuyla ilgili bir açıklama yapmış. “Türkiye’de hiçbir zaman eskimeyecek tek bir yapım var o da Seksenler. Bir dönem dizisi olduğu için arşiv değeri yüksek bir ürün ortaya koyuyoruz. Seksenler’i, benim için Türkiye’deki yeni neslin en yoğun kullandığı platform olan TikTok’ta buluşturmak istiyoruz. TikTok aracılığıyla yeni nesle ulaşarak kendimizi anlatmayı ve Seksenler dizisini izleyen jenerasyonla onları bir araya getirmeyi istiyoruz.” demiş.

(0) (0)
cekveayi 09.01.2020 16:34

Tiktok kullanıcıları için iyi bir fırsat olmuş. Gerçekten çok kullanılan bir uygulama. Sosyal medyada videoları falan acayip tutuyor

(0) (0)
koaservat 09.01.2020 16:37

Hiç sevmediğim bi uygulama bu tiktok. Ve genelde halkın düşük eğitimli kısmı kullanıyor.

(0) (0)
oz2250 09.01.2020 16:37

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol