TLC yi biz arada güzel evler görelim, içimiz açılsın diye sevmiştik. Chip & joanna ile kah eğlenir, kah dallas' taki evlere iç geçirir, sonrasında pastacılık programları, ağır yaşamlar ile bazen hüzünlenir bazen mutlu olurduk. Şimdi ise yayın akışında günün 18 saati evler var. Eski TLC mize ne oldu? Karantina günlerinde evde kalmaktan içimiz şişmişken 18 saat ev seyredip, evde değiştirmediğimiz eşyanın yer kalmadı. Yeri geldi duvarları kırdık, ahşapları yeşile boyadık.

Artık programlara bakmadan programların sırasını tahmin eder olduk. Ya sev ya sat, evlerin gücü, evlerin değişimi, ben bu evi satarım. Eski TLC mizi bize geri ver TLC. Bizi kendi ellerinle Netflix ® lerin Amazon Prime ® ların kucağına itme. Evleri gene göster ama yemek sonrası dondurma kadar kısıtlı olsun. Sabah akşam bize dondurma verdiğinde artık dondurma yemek istemiyoruz.

Benim tuhaf alışkanlıklarım güzel mesela. Daha yeteri kadar toplum olarak delirmedik, bizden daha farklı alışkanlıkları olanları gösterebilirsen eşiği daha hızlı atlayabiliriz. Bir kız vardı, tuvalet kağıdı yiyordu ne oldu ona? Onların devamını getirebilirsiniz.

(0) (0)
biox2000 13.06.2021 16:48

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol