Filmleriyle kalbimizde taht kuran ABD'li ünlü oyuncu Tom Hanks ve eşinin de coronavirüs mağduru olmasıdır.

Tom Hanks Instagramdan yaptığı duyuruda eşiyle birlikte halsizlik ve hafif ateş şikayeti nedeniyle doktora gittiklerini ve yapılan testler sonucu corona virüs testlerinin pozitif çıktığını söylemiş.

Elvis Presley’in hayatıyla ilgili bir film çekmek üzere gittikleri Avustralya’da eşi Rita Wilson ile yapılan yeni tip corona virüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığını duyurmuş. Paylaşımında karantina altına alınacakları bilgisini veren Hanks, gelişmeler konusunda dünyayı haberdar edeceklerini söylemiş.

Hanks Instagram hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullanmış:

Merhaba millet! Rita ve ben burada Avustralya’dayız. Soğuk algınlığımız ve bazı vücut ağrılarımız gibi biraz yorgun hissettik. Rita’nın gelip giden bazı titremeleri vardı. Hafif ateşler de. Bir şeyleri doğru yapabilmek adına, Corona virüs için test yaptırdık ve pozitif bulundu. Eşimin durumu şu anda iyi… Sonra ne yapacağız? Sağlık görevlilerinin uymamızı istediği bazı protokolleri vardır. Eşim ve ben, halk sağlığı ve güvenliği gerektirdiği sürece test edilecek, gözlemlenecek ve izole edileceğiz. Dünyayı haberdar edeceğiz.

Geçmiş olsun Tom Hanks amca inşallah kurtulursunuz valla yaşınızda geçmiş gibi biraz ama kader bu belli olmaz. O değilde merak ettiğim karantinada telefonları almıyorlar mı acaba nasıl haber verecek ki

En çok merak ettiğim bu 🤔🤔

(0) (0)
darksmile 12.03.2020 10:55

Ne oldu run Forrest, kaçamadın mı virüsten

(0) (0)
35Smyrna35 12.03.2020 11:21

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol