Çizgi filmde havanın kavurucu derecede sıcak olduğu isleniyor. 5 yaşındaki oğlum dedi ki; baba madem bu kadar sıcak neden herkes uzun kolu elbise giymiş. Oğlumun bu gözlemiyle bende TV' ye baktım. Gerçekten de tüm karakterler neredeyse kışlık sayılabilecek giysiler giymişler ve konu çöl sıcakları. Yani kurgu hatası var.

(0) (0)
berkanb 16.07.2020 10:53

rafadan tayfa gerçekten çok güzel bir dizi mahalle kültürünü bu denli güzel anlatan ve insan ilişkilerinin bu denli sıcak ve saygı sevgi çerçevesinden anlatıldığı bir çizgi film daha görmedim. buarada tek sorun karakterlerin standart kıyafetleri var her bölümde hep aynı kıyafetler giydiriliyor bu da akılda kalıcılığı sağlamak için yapılıyor sanırım ama işte bazı minik dostlarımızın aklında soru işaretlerine neden olmuş belki kıyafet yine aynı olabilir renk desen vb. ama mevsime uygun bir tarz seçilebilir.
(0) (0)
gerappa 16.07.2020 11:51

bu dizi hakkı tam verilememiş bir dizi tüm anne babalara ve eğitimcilere tavsiye ederim mutlaka izletin sevdiğiniz küçük çocuklara. 80lerde istanbulda bir mahalle hayatının çocuk gözündem öğrenmek isteyenler için iyi.
(0) (0)
irfans 16.07.2020 12:34

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol