Şimdi yeniden bakınca neler neler yaşanmış. Ali Poyrazoğlu Seray Sever olayı mı dersin Mehmet Ali Erbil'in canlı yayındaki sululuklarını ve rezilliklerini mi dersin Yaşlı amcanın canlı yayında Esra Erol'a sulanmasını mı dersin, Saba Tümer'in "her gelene veriyor musun" gafını mı dersin, Kim Milyoner Olmak İster'in kadın yarışmacının canlı yayında küfür etmesini mi dersin, Okan Bayülgen'in canlı yayında konuğuna dediği "Beni azdırıyorsun" lafını mı dersin, Didem Erol'ün şimdi söylense televizyon kapatacak laflarını mı dersin, Kelime Oyunu kadın yarışmacının hem argo hem çok müstehcen cevabını mı dersin, Kanal7'de programdaki karısı bayılınca ağzına geleni söyleyen amcayı mı dersin hangisini söyleyeyim.

Valla tekrar izleyince resmen yüzüm kızarmış. Tamam şu an gereğinden fazla bir sansür var ama o zaman da denetim sıfırmış yani.

İşte o video kendiniz karar verin:

 

(0) (0)
Saitama 19.01.2019 12:54

Bu gözler neler gördü neler. Meşhur bir de Tarkan'ın canlı yayında Savaş Ay'a söylediği çişim geldi meselesi var. Onu atlamışsın. 

(0) (0)
bugrakapan 19.01.2019 14:43

bu ekranlar neler gördü neler şimdi televizyon çok muhafazakar her şey sansürleniyor. ama 90larda da her şey serbestti kardeşim. bizde arası yok galiba.

(0) (0)
tülay 21.05.2019 15:40

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol