Turkcell Platinum üyesi olarak TV Plus'ı uzun zamandır telefondan kullanamıyorum. Müşteri temsilcisini aradığımda mail at diyorlar. Mail attığımda sistemden yüklemeniz gerekiyor diyorlar. Sistemden yüklendiğinde tekrar mail olarak atın diyorlar. Bir çözüme ulaşamadık. Hala dönüş bekliyorum.

(0) (0)
metalcom 20.08.2020 11:31

Uzunca senelerdir Turkcell cep telefonum ve Turkcell Superonline internet müşterisiyim. Az önce Turkcell 532 müşteri hizmetleri numarasından arandım konuşma şu Arda beyle mi görüşüyorum? Evet benim. Arda bey şu şu numaralı telefonunuzun (numarayıda yanlış söyledi ben düzelttim) tarifesi şu tarihte bitiyor şu kadar dakika şu kadar SMS şu kadar internetle devam edecek fiyatta şu şimdi ödediğimden 30 TL kadar daha pahalı devam edecek misiniz? Hayır dedim telefonu kapattı. Ne oldu senelerdir Platinum müşteri diye diye milletten en az 50 60 TL fazla para alarak sözde özel kalıyorduk. Ki şu an da Platinum müşteriyim ve rakipleriniz aynı tarifeleri şu an ödediğimden bile 40 50 TL ucuza satıyor nasıl olsa senelerdir bizle bir yere gitmez diye düşünüyorsunuz. Herhalde ama pandemi dönemindeyiz millet 1 liranın hesabını yapıyor dahada Turkcell'e para vermem.
(0) (0)
arda 20.08.2020 11:32

Arızalanan telefonumu Platinum hizmet ekibine 6 Temmuz 2020 tarihinde teslim ettim. O günden beri tarafıma herhangi bir bilgilendirme yapılmadığı için bugün (9.7.2020) müşteri hizmetlerinizi aradım ve süreç ile ilgili bilgi almak istediğimi söyledim. Yaklaşık 8 dakika süren telefon görüşmesi sonucunda aldığım cevap teknik ekip sizi uygun bir zamanda arayacak dediler. Bende haklı olarak bu ekibe kendimin nasıl ulaşabileceğimi. Sordum. Temsilci, böyle bir şey olamayacağını sadece onlarla kendilerinin iletişim kurabildiklerini belirtti. Bende o zaman lütfen gün içerisinde arasınlar dedim, temsilci cevap olarak size tarih veremem uygun oldukları bir zaman sizi arayacaklar dedi. Bende teknik servisle bugün görüşmek için ısrarcı oldum fakat temsilci arkadaş sürekli olarak bana işin nasıl olmayacağını anlattı hiçbir şekilde çözüm üretmedi ve yardımcı olmadı. Platinum kullanmak işleri kolaylaştırır sanıyordum fakat ne yazık ki bugün benim zamanımı aldı ve beni çok rahatsız etti. Süreçle ilgili müşteri temsilciniz çağrı beyin tavrı da hiç hoş değildi. Bende bir müşteri olarak telefonumun nerede olduğunu bilmek hakkım diye düşünüyorum.
(0) (0)
metin 20.08.2020 11:32

Turkcell Platinum üyesi olarak, internette yaşadığım sıkıntı nedeniyle müşteri hizmetlerine bağlanmak için saat 22.14'te aradım. 5 dakika bağlanmayı bekledikten sonra yönlendirme üzerine uygun müşteri temsilcisinin beni araması için "1 tuşu" na basarak telefonu kapadım. 0532********32 numaralı telefondan saat 22.23'te aranarak müşteri temsilcisine bağlanmak için bekletilmeye başladım. İnat ederek tam 1 saat 37 saniye boyunca temsilcimin telefonu açmasını bekledim. En sonunda dayamayarak telefonu kapattım. Eğer uygun müşteri temsilcisi yoksa aranıp neden 1 saat boyunca bekletiyorsunuz. Rezilliğin bu kadarı olmaz.
(0) (0)
mert 20.08.2020 11:33

Platinum Black Mega üyesi olmama rağmen günlerdir 0532*****32 numaralı telefondan müşteri temsilcisine ulaşamıyorum. Eskiden hep sizinle ilgilenen aynı kişi vardı şimdi sizi umursayan bile yok. Hele de pandemi döneminde illaki bir Turkcell mağazasına gitmek zorunda mıyız? Gün geçtikçe hizmeti kısıp hizmet bedellerini de arttırıyorlar.
(0) (0)
emre 20.08.2020 11:33

Uzun zamandır Turkcell Platinum müşterisiyim. 6 ay için de 3 defa Turkcell tarafından mağdur edildim. Evimin bulunduğu bölge de şebeke çekmemesi ki merkezi bir yerdeyim altyapı yok cevabı almam. Platinum müşteri temsilciliği tarafın dan telefonumu Bakırköy KVK servisine gönderip 3 ay sonra 900 TL fiyat çıkartılıp ki bu batarya fiyatı. 80 TL verip orijinal bataryayı kendim aldım ki.! Bir de üstüne telefon bozuk geldi ayrıca 80 TL tamir ücreti verdim. Dijital mağazadan aldığım telefon Tele Kurye aldı bir şirkete verilip kurye şirketinin laçkalığı yüzünden siparişimi. İptal ettirmek istediğim. Halde 15 gündür iptal edilmemesi. Ve müşteri temsilcilerin başından savması. Anlaşılan budur ki Turkcell vizyonun dan ödün vermekte müşterisini 2 İnci şahıslarla muhatap etmek de ve müşterisinin yanın da olmaması.
(0) (0)
salim 20.08.2020 11:33

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol