Bir dönem ismi futbolcularla da anılan güzel oyuncu Tuvana Türkay'ın, usta oyuncu Selçuk Yöntem'in doğum gününü kişisel sosyal medya hesabından birbirlerine sarılırken çekilmiş bir fotoğrafı kutlamasıyla ifşa olan durumdur.

Tuvana Türkay, Selçuk Yöntem ile birbirlerine sarılırken çekilmiş bir fotoğrafı kalp emojisiyle paylaşarak "Hiç ilerlemiyor gibi görünen bir yol olmalısın sen ,her cümlenle etrafını çiçeklendirdiğin" notunu yazmış. Sürpriz paylaşım, 'Tuvana Türkay ile Selçuk Yöntem aşk mı yaşıyor?' sorusunu akıllara getirince ve muhtemelen cevreden kız ne yapıyorsun falan denilince Türkay ifşa paylaşımını bir süre sonra kaldırmış.

Ha bu arada aşkın yaşı falan yok diyecekler içinde bilgi notu: Selçuk Yöntem 67 Tuvana Türkay ise 29 yaşındaymış.

 

 

(0) (0)
Captive 14.07.2020 09:39

Tuvana Türkay, Selçuk Yöntem'i etiketlediği paylaşımında, "Senin hayat sınıfında tekrara düşmeliyim. Tekrar tekrar okumalıyım bütün kalbinden geçenleri. Hiç ilerlemiyor gibi görünen bir yol olmalısın sen, her cümlenle etrafını çiçeklendirdiğin. Hiç bir cümlemizin, hissimizin boşluğa düşmediği, gülüşümüzün eksilmediği güzel günlere, nice yaşlara" notunu yazmış :)
(0) (0)
mersinlim 14.07.2020 09:40

vay vay vay arkadaş arada neredeyse 40 yaş fark var para ve saks nelere kadir. normalde selçük yöntem'in parası ve şöhreti olmasa hande erçel böyle bir tipin elinde poşet bile almaz öyle diyim ben.
(0) (0)
Lemlemi 14.07.2020 11:29

arkadaşlar serbes piyasa ekonomisi kimse kimsenin mal alış-verişine karışamaz alan memnun satan memnun ise sorun yok satış sonrası servis de varsa her şey yasalara uygun bilmem anlatabildim mi!
(0) (0)
foks 14.07.2020 12:36

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol