Kahraman filmleri ve perde arkası polemikleri tam gaz devam ediyor. Öldü öldürülecek denilen Örümcek Adam ve yeni nesil kahraman Venom'dan sürpriz haber var. Venom’un yönetmeni Ruben Fleischer, verdiği bir röportajda uzun zamandır beklenen Örümcek-Adam ve Venom’un bir araya geldiği ortak filmin müjdesini vermiş.

Örümcek-Adam karakterinin yayın haklarının kısmen Disney'in elinde olduğu için filmin çekilemediğini söyleyen yönetmen, karakterin tüm hakları kısa bir süreliğine Sony'nin elinde olacağı için ortak filmin çekilebileceğini ifade etmiş.

Yönetmen Fleischer sözlerini şöyle sürdürmüş:

Nihayetinde, işin sonu bu olacak. Ve bu heyecan verici bir şey çünkü (ilk film için) Venom'un kökenini değiştirdik. Çizgi romanda, Örümcek-Adam'dan evrimleşmişti ancak Marvel-Sony olayı yüzünden bunu yapamazdık. Bence olayların gittiği yön ve görmenin heyecan verici olacağı şey birbirleriyle gerçek anlamda karşı karşıya geldikleri an olacak.

Ağustosta Örümcek-Adam'ın, Marvel Sinematik Evreni ve kendi filmleri arasında geçiş yapmasına izin verecek Sony-Disney anlaşması bozulmuştu.

Nihayetinde iki şirket yeni bir anlaşma yaptı ve Marvel Sinematik Evreni'nden karakterleri ve hikayeleri içerebilecek bir Örümcek-Adam filmine daha izin çıkmış oldu.

(0) (0)
dizikopat_61 18.10.2019 15:09

Venom'u bilmem ama örümcek adam gerçekten çok güzel bir hikaye çok samimi yeni projeler çerçevesinde yeni hikayelerini izlemek güzel olacak.

(0) (0)
emineakmaninci 18.10.2019 15:11

ulan Venom diyen bir ucubeyi de kahraman yaptıalr ya valla helal olsun bu elin gavurlarına yutturmada çok iyiler.

(0) (0)
kingaragorn 18.10.2019 15:11

arkadaş ben anlamam Venom kahraman ise Frankenstein'ın canavarı "Mary Shelley" dibine kadar bir kahramandır bence...

(0) (0)
hakangokyokus 18.10.2019 15:13

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol