2019 Yılının Aralık ayında Vestel marka bir televizyon aldım. Yaklaşık 3 hafta önce cihazımda panel içerisinde tozlanma olduğu için Vestel Yetkili Servise garanti kapsamında arıza kaydı açtırdım. Cihazımı kontrol edip aldılar ve Vestel'in Panel Onarım Merkezine gönderildi.

Cihaz birkaç gün sonra geri getirildi ve geldiğinde Panel içerisinde piksel bozulmaları cihaz kasasında çizilmeler mevcuttu. Gönderdiğim ürünü yapılması gereken onarım dışında ekstra bozarak bana geri gönderdiler.

Bu durum yaşandıktan sonra tekrar arıza kaydı açtırıp cihazı götürmelerini istedim. Tekrar panel onarım merkezine götürüldü. Birkaç gün sonra 11.02.2021 tarihinde cihazı tekrar getirdiler ve cihazda sadece kasada bulunan çizikler için kasası değiştirilmişti. 

Diğer sorunlar panel içerisindeki piksel bozulmaları ve çizilmeler onarılmamıştı ve cihazı bana getiren yetkili servis personeline cihazı geri götürmesini istedim. Vestel firmasının bana yeni bir cihaz temin etmesini ya da Garanti süremin uzatılmasını talep ettim fakat bunları da yapamayacaklarını bildirdiler.

Ben kendi ülkem kazansın yerli marka kullanayım diye Vestel marka bir ürün aldım ve bunu yaşadım.

(0) (0)
skydd 12.02.2021 22:04

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol