Televizyon ekran rengi Mavi renk olmaya başladı. Menü seçeneğinde bile beyaz olan yazılar açık Mavi renk oldu. Güncelleme zaten yok. Maalesef etrafımda kaç kişiye yerli ve kaliteli diye bu üründen aldırmış biri olarak pişman oldum. Smart TV yetersiz. Artık kimseye Vestel al demeye dilim varmıyor.

(0) (0)
glynosef 01.09.2020 10:45

2014 yılından itibaren bütün beyaz eşyalarımı yavaş yavaş Vestel'e dönüştürmeye karar verdim. Buhar jeneratörlü ütü aldım 3 kere değiştiler 4. De garanti bitti. Çöp. Yine başka tipini aldım arızalandı. Alt tapa ya kimyasal sıkılmış dendi. Yapmadılar geri kırık gönderdiler çöp. Bulaşık makinesi aldım arızalandı. 350 TL motor yanık dediler. Tamirci 25 TL parça değiştirdi. 50 TL işçilik aldı oldu. Salonda çok az kullandığım "genelde çalışma odasında LG ufak TV var 12 senelik onu kullanıyorum " Vestel 55 curved TV var ekran pavyona döndü. Aradım garantisi bitmiş. Bulaşık makinasına bakmaya gelen servis at abi yenisini al dedi. Buna göre artık hangi yolu seçmeliyim? Yerli milli falan mı yoksa eski alışkanlıklarımıza mı dönmeliyim?
(0) (0)
Morgan Hawkins 01.09.2020 10:46

Yerli ürün diyoruz paramız ülkemizde kalsın ekonomiye Çark olalım diye destek veriyoruz ama biraz da Vestel Kaliteli ürün çıkarmaya gayret göstersin. Şikayetimi aslında daha önceleri belirtmek isterdim lakin fırsat bulamadım öncelikle almış olduğum 55 inç curved TV ekran donmasından dolayı servis tarafından fabrikadan değişimi sağlandı ardından yeni gelen ürün ise yine sorun yarattı ekranın sağ köşesinden kararma başladı. Servis yaptı aradan 1 yıl geçti bu seferde ekranda beyaz noktalar ve flu bir hal aldı bir çözüm bulamadım halen bu şekilde kullanmaktayım bir daha Vestel mi kesinlikle hayır diyorum.
(0) (0)
pismanhamamzade 01.09.2020 10:46

Yaklaşık 20 gün önce gidip tüm beyaz eşyalarımı Vestel'den aldım daha sonra TV ekran patlak geldi. Biz değişim bekliyoruz ama kimsenin bundan haberi yokmuş. Sürekli arıyorum gün içinde döneceklerini söylüyorlar ama dönüyorlar. Daha ne kadar aramam gerekli bilmiyorum.
(0) (0)
glade45 01.09.2020 10:47

Yerli markamız olduğu için 2018 yılında 65UD8900 modeli LED TV aldık. Ekran beyaz iken her tarafında Mavi lekeler var, bayramda servisi aradık bugün sanırım gelecekler, para iadesi ya da yenisiyle değişim talep edeceğim. Videolarını çektim bir sosyal medya uzmanı olarak gerek YouTube.com'da gerekse tüm sosyal medya platformlarında aksi bir durum olursa yayınlayacağım ayrıca Hakem Heyeti içinde gerekli başvuruyu yapacağım. Ama Vestel gibi dünya markası ve kendi halkının yanında olan bir markanın sırf yerli olduğu için kendi markasına güvenen bir müşteriyi garanti süreci devam eden bir üründe mağdur etmeyeceğini tahmin ediyorum, gelişmeleri buradan sizlere aktaracağım değerli tüketiciler.
(0) (0)
mcinefil 01.09.2020 10:47

"televziyon" yerine televizyon alırsan en azından "dorun" değil sorun yaşarsın. Daha yazmayı beceremiyorsun kim bilir şikayetini nasıl yaptın. Çöp kafalı birinin çöp başlığı!
(0) (0)
Sadettin Yerebakan 01.09.2020 21:13

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol