Oldum olası anlam veremediği saçma sapan yazısız kuraldır. Arkadaş dışarıda hava 35-40 derece açıyorsun televizyon kanalını takım elbiseli Kadın ve erkek spikerleri görünce insanın ruhu daralıyor.

Devlet dairesimisiniz diyicem hayır yani temmuz - ağustosta orada bile kravat  ve ceket zorunluluğu kalkıyor siz neyin kafasını yaşıyorsunuz. Bir dönemin TRT spikerlerinin ellerini dahi oynatmadan haber sunmaları gibi bir mesleki hurafe bence bu bu kuralı yıkacak ilk kanal hem farkıdalığı yakalayacak hem de eminim ki yazın çok daha fazla izlenecektir.

Şimdi birileri kalkıp "tamam ama stüdyolar klimalı düşük sıcaklıkta konuklar ve spikerler terlemiyor bunalmıyor" diyebilir ama vatandaş olayı öyle algılamaz yaz sıcağında karşısında takım elbise kravatlı birini görüyor ve hissettiği sıcaklık ruhuna kadar işliyor.

yani ceket ve kravat olmayınca ciddi bir hava oluşmuyor mu manyak mısınız kardeşim ortaçağ zihniyeti bu aşın bunları giydiğiniz kıyafet değil verdiğiniz haber ve habere olan hakimiyetiniz önemli. ATV, KanalD, ShowTV, StarTv, FOXTV, Habertürk, CNNTürk, NTV, HaberGlobal, HalkTv, aHber, BeyazTv, Tele1 artık ne kadar kanal varsa hepsinin yöneticilerine buradan sesleniyorum lütfen vizyoner olun biz izleyicileri de çalışanlrı da bu işkenceden kurtarın.

(0) (0)
tylerr 30.07.2020 11:00

bakalım bu güzel çağrıya ilk önce hangi kanalın yöneticileri uyacak
(0) (0)
mertgsahin 30.07.2020 11:10

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol