
Yeşilçam'dan hayan son yıldızdır. "Ömercik" karakteriyle bilinen oyuncusu Ömer Dönmez, KOAH hastalığı nedeniyle 61 yaşında vefat etti. Ölüm haberi dün gelen ustanın cenazesi bugün Üsküdar'daki Selimiye Cami'nden kaldırıldı. Cenaze töreninde ailesi, rol arkadaşlarından Edis Hun, Zeynep Değirmencioğlu (Ayşecik), İzzet Günay ve sevenleri vardı. Ayşecik'le beraber maceraları hem güldürmüş hem hüzünlendirmişti. Allah rahmet eylesin.
Şu da ikilinin filmlerinden kısa bir kesit. Başka bir usta da var tabii filmde, Münir Özkul.
Mekanı cennet olsun. Sıkıntılarından kurtulmuştur inşallah talihsiz ömercik
Sinemanın altın çocuğuydu. Geleceği çok parlak görünüyordu ama bir türlü büyük projelerde göremedik onu. Yine de aklımıza kazınmayı başardı Ömercik'le. Nur içinde yatsın
Çok severdim filmlerini, onunla birlikte büyüdük neredeyse. İnsan çocukken kendi yaşıtlarındaki karakterleri daha çok seviyor sanırım. Birer birer göçüp gidiyor eskilerden ne varsa.