Muğla'nın Ula ilçesinde korkunç bir cinayete kurban giden üniversite öğrencisi Pınar Gültekin cinayetinden sonra Şarkıcı Yeşim Salkım'ım paylaştığı sosyal medya fenomeni Murat Övüç’ün utanç videosudur. Videoda Murat Övüç, Kadına şiddette karşı olduğunu söyleyip, “Ama kadınlar da kendilerini bir adım geri çekecek, ağızlarını tutacak” ifadelerini kullanıyor.

Bu Sözlere tepki gösterek Yeşim Salkım, “Bak @muratovucofficiall cinsel yönelimin beni hiç ilgilendirmez amaaaaaa eğer haddini aşıp da bize kadınlığı öğretmeye kalkarsan seni o takip eden ve arkanda olduğunu zannettiğin kadınlar da kurtaramaz” demiş.

Yeşim salkım'ın bu çıkışı üzerine Övünç geri vites yapıp özür dilese de videodaki söylemleri korkunç ve kabul edilemez bildiğin kadın cinayetlerini aklayan bir video olmuş. Artık gerisini bu insanı takip eden kadınlar ve vicdanı olanlar düşünecek.

(0) (0)
Slytherinella 22.07.2020 09:31

Yeşim Salkım’a yanıt veren Murat Övünç de Salkım’ın eski eşi Hakan Uzan’ı kastederek, “Beni tombul gördü Hakan Uzan’a benzetti herhalde” ifadelerini kullanmış.
(0) (0)
point88 22.07.2020 09:32

övünç sıkışınca işin içine siyaseti de karıştırmışve "Beni hedef göstererek kadınlar gözünde linç edemediniz. Ayrıca bu ülkenin cumhurbaşkanına hakaret edemezsiniz. Sizi kınıyorum” demiş iyi mi :)
(0) (0)
mattheww 22.07.2020 09:33

lütfen artık toplum az bir şey de olsa medeni anlamda bu ne idiğü tiplerle arasına mesafe koymalıdır. bunlara kanaat önderi rolleri biçilmemeli.
(0) (0)
black_light 22.07.2020 12:52

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol