Bir kafede oturup kahve içen oyuncu Yetkin Dikinciler'e bu durumun yasak olduğunu söyleyen ve maske sorusu yönelten muhabire sert çıkmasıdır.

Yetkin Dikinciler, TV100 muhabirinin "Yine hiçbir kurala uymadınız. Yetkin Bey! Masada oturuyordunuz, bizi görünce kaçtınız" sözleri üzerine adeta çileden çıkarmış.

Ünlü oyuncu, "Canımın içi take away (paket servisi) görmüyor musun? Böyle seviyesizleştirmeyin olayı. Evime 100 metre mesafedeyim. Her gün gelip kahvemi alıyorum. Kahve olana kadar da oturuyorum" cevabını vermiş.

Dikinciler, "O zaman bizi görünce neden kaçtınız? sorusunun ardından corona virüs tedbirleri kapsamında devam eden 'sosyal mesafe' kuralını hiçe sayıp muhabirin kafasına dokunmuş.

"Sus, beni dinle! Ben senden neden kaçayım gülüm? Sen şimdi tartışma benimle. 'Kurallara uymadınız' cümlesini söylerken hangi kurallardan bahsettiğini biliyor musun?" demiş. 

Geçtiğimiz günlerde sokakta maskesiz dolaşırken objektiflere yansıyan ünlü oyuncu, bu durumun hatırlatılması ve "Şu an maske takıyorsunuz?" sözlerini duyunca bir kez daha gerilmiş. 50 yaşındaki oyuncu, "Maske takmak kural değil, soğuktan takıyorum. Seninle muhatap olacağım için takıyorum. Çünkü zaten rivayetler muhtelif. Ben size şimdi insan muamelesi yapıp 'siz de dikkat edin' diyorum" şeklinde konuşmuş.

Muhabir "Biz insanız zaten Yetkin Bey" şeklinde karşılık verince Dikinciler'in, "Cevabın beni ilgilendirmiyor" demesi de şaşkınlık yaratmış.

Ya herkes gergin bu günlerde millet ne yaptığını bilmiyor. Muhabirlerde buna karşılık hala üstülerine üstlerine gidiyor. Yapmayın bari bu zamanda yapmayın. Tamam ben Yetkin'in yaptığınıda doğrı bulmuyorum. İnsanlara o şekilde davranması doğru değil. Ama muhaberilerde gergin olduğunu görünce uzatmasınlar ya.

(0) (0)
kufuk 15.04.2020 10:14

adamı geriyorlar sonra da haber yapıyorlar bundan 

(0) (0)
kuralcı 15.04.2020 10:14

kahveni evde içemiyormusun acabaa??
(0) (0)
evrim 15.04.2020 10:15

kahve bahane gezmek şahane dimi yetkin bey korona oluncada gideersin kahveye
(0) (0)
cem 15.04.2020 10:15

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol