Oyunculuğu bırakan Zuhal Topal'ın izdivaç programıyla sunuculuğa başladığı ilk programdır.

2009 yılında yayınlanan 'Papatyam' dizisinin ilk bölümünde misafir oyuncu olarak rol alan Zuhal Topal bir evlilik program sunucusu rolünde beğeni toplayınca aradan bir kaç ay sonra 'Zuhal Topal'la İzdivaç' programını sunmaya başlamıştı.

Papatyam dizisi yaşları ilerlemiş ve aşktan ümidi kesmiş iki insanın bir evlendirme programında karşılaşmasıyla değişen hayatlarının hikâyesiydi. Televizyonda evlenmek kolay, peki ya sonrası? Bu evlilik yalnızlıklarına çare olacak mıydı yoksa bir yastıkta iki yalnız olmaya devam mı edeceklerdi? Bir yanda üç kere boşanmış gönül işlerinde başarısız bir adam (Metin Akpınar) öteki tarafta aldatılmış yaralı bir kadın (Nilgün Kasapbaşoğlu). Aynı eve girdiklerinde anladılar ki geçinmek hiç de kolay olmayacaktı.

Diziye konuk misafir olmak Zuhalciğime baya bir şans getirmiş ki uzun bir süre de evlilik programlarında gündemde olmayı başarmıştı hep. Ama işin gerçeği yemek programına yakışmıyorsun be kuzum, izdivaçlara bile yakıştın da şu yemek programlarına yakışmadın.

(0) (0)
wordymax 03.03.2020 11:38

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol