Mayıs ayında Discovery'nin eğlence ve yaşam tarzı kanalları TLC ve DMAX'in içerik anlaşmasıyla gündeme gelen puhutv, yeni bir içerik atağıyla izleyicilerin karşısına çıkıyor. Senaristliğini Gülse Birsel’in üstlendiği sevilen komedi dizisi Jet Sosyete'nin yeni sezonu Ekim ayında yalnızca puhutv'de yayınlanacak. 50 dakikalık izlenme süresiyle izleyiciyle buluşacak olan Jet Sosyete'nin sadece puhutv'de yerini almasıyla geleneksel yapımların dijitale kaymasının önü bir kez daha açılmış oluyor.

Yeni sezonda göreceğimiz oyuncular Cengiz Bozkurt, Derya Karadaş, Gülse Birsel, Hasibe Eren, Sarp Apak, Şahin Irmak, Enis Arıkan, Ayşenil Şamlıoğlu, Tuğba Çom, Deniz Cengiz, Ecem Uzun ve Emre Taştekin olarak öne çıkarken, , Çağlar Çorumlunun açıklanan isimler arasında yer almaması dikkat çekti. Yine de Özpamuk ve Yüksel Ailelerinin kahramanlarının izleyicileri ekrana kitleyeceğini söylemek mümkün. Yeni dönem Jet Sosyete’nin yönetmen koltuğunda ise yine Hakan Algül'ün oturduğunu söylemekte fayda var.

Gülse Birsel imzası taşıyan yapımlardan alışkın olduğumuz üzere yeni sezonda sürpriz konukların da bölümlere renk katması bekleniyor. Ekim ayında seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan ekibin, Pazar günü sete çıkacağını da ekleyelim. Dizinin hayranları, her hafta 1 bölümü yayınlanacak Jet Sosyete'nin önceki tüm bölümlerini de yine puhutv.com’dan izleyebilecek. Puhutv.com kullanıcıları ise Jet Sosyete’nin yeni bölümlerine puhutv.com adresinden, puhutv ios ve Android uygulamasından, Apple TV ve Smart TV’den ulaşabilecek.

(0) (0)
Real59 07.09.2019 11:13

jet sosyete nereye giderse gitsin ölmeye mahkumdur, gülse birse komedi zihniyeti bitmiştir. 15 yıl önce o espriler işe yarıyordu ama dünya gelişti algılar değişti vb.

(0) (0)
cikitelli 07.09.2019 11:15

o güzer oyuncular gülse'nin elinde gözümüzde kararıp duruyor yazık ediyorlar kendilerine.

(0) (0)
pantpas 07.09.2019 11:15

çağlar çorumlu'da gülseye güvenip güldür güldür'den ayrılmıştı. daha çok izlenirim ve daha çok para kazanırım diye ama ne oldu kuyruğunu kıstıra kıstıra gerisin geriye dönmek zorunda kaldı güldür güldür'e

(0) (0)
Mavi Sovalye 07.09.2019 11:16

Pazar günü ilk sete çıkacak ekip, eski tadı ve yeni hikayeleriyle, ekim ayında seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Her hafta 1 bölümü yayınlanacak dizinin önceki tüm bölümlerini de yine puhutv.com'dan izlenebilecek.

(0) (0)
Kenan Ofluoglu 07.09.2019 11:22

puhutv.com kullanıcıları; Jet Sosyete'nin yeni bölümlerine puhutv.com adresinden, puhutv iOS ve Android uygulamasından, Apple TV ve Smart TV'den ulaşabilir, diziyi zaman ve mekandan bağımsız izleyebilir.

(0) (0)
darall82 07.09.2019 11:23

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol