Galatasaray camiasını terör örgütleriyle ilişkilendirmeye çalışan Fenerbahçeli yorumcu Ahmet Ercanlar'ın arkasına teneke bağlandığı olaydır.

Haber Global Spor Müdürü Onur Tuğrul'un sunduğu Kontra programında yorumculuk yapıyordu sözde ama futbolda kini nefreti körüklüyordu resmen. 

Programın bir başka yorumcusu Evren Göz - ki Galatasaraylılığıyla bilinir - Ahmet Ercanlar adlı şahsın Twitter'da yaptığı paylaşım sonrası kendi isteğiyle istifa ettiğini açıklamıştı zaten. (Bkz.)

Galatasaraylı taraftarların yoğun tepkisi ve baskısı sonrası kanal yönetimi Ahmet Ercanlar'ı kapının önüne koymuş. Kendisi de yaptığı açıklamada "Bir süredir Haber Global’deki Kontra’dan ayrılmam için büyük bir baskı uygulanıyordu. @onurtugrul her zaman dik durdu. Ama bizim medyada olmamızı istemiyorlar. Belirli bir lobinin esiri olmamız isteniyor. Bunu zaten beklediğim için tüm hazırlıklarımı yapmıştım" ifadelerini kullanmış.

Bu ve bunun gibi yorumcuları spor medyasından temizlemek lazım. Takım fark etmez aslında. İster Fenerli, ister Beşiktaşlı, ister cinconlu vb. olsun, sporda düşmanlığı körükleyen söylemleri bulunan herkesin ekranla ilişiği kesilmeli.

Onur Tuğrul da kanalın zaten yenilenmeye gitmeye başladığını söylemiş Evren Göz'ün istifası ve Ahmet Ercanlar'ın kovulmasıyla ilgili. O paylaşım skandalı olmasa ikisiyle de devam edilecekti.

Düpedüz insanları salak yerine koymaya çalşıyorlar ama yemezler canım.

(0) (0)
sidarta-82 28.02.2020 13:00

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol