Acun Ilıcalı'nın kendi kanalındaki Yemekteyiz'in taklidi olduğunu öne sürdüğü Zuhal Topal'la Sofrada için yaptığı uyarılar kimsenin umurunda olmamış. Şimdi Ilıcalı tüm yasal haklarını sonuna kadar kullanacakmış. Ahmet Hakan da Acun'a destek verdi ve Fox Tv'nin hırsızlık yaptığını söylemiş.

(0) (0)
ango 06.12.2019 11:22

Acun haklı kardeşim çünkü, Fox TV'de yayınlanan 'Sofrada' programının, kendi kanalı TV8'de yayınlanan 'Yemekteyiz' programının taklidi olduğunu iddia ederek, bu emek ve fikir hırsızlığına karşı Fox TV'ye dava açtı. Yapılan analize göre 'Yemekteyiz' ile 'Sofrada'nın biçim ve içerik, mekan seçimi, kamera kullanımı, dışses katkısı gibi teknik özellikler bakımından aynı olduğu ispatlandı.

(0) (0)
furkanozden 06.12.2019 11:23

Bunun ardından Acun Ilıcalı sonuna kadar yasal haklarını kullanacağını duyurmuştu. Hürriyet yazarı Ahmet Hakan da bu meseleye değindi köşesinde ve Fox TV'ye verdi veriştirmiş.

(0) (0)
furkanozden 06.12.2019 11:23

İşte Ahmet Hakan'ın bugünkü yazısından "Acun'un hakkı Acun'a Fox'un ayıbı Fox'a" başlıklı o bölüm:

ACUN Ilıcalı, yurtdışında gördüğü bir formatı beğenmiş. Basmış parasını, telifini ödemiş.

Fox TV de tutmuş, Acun’un para ödeyip satın aldığı bu formatı aynen kopya edip ekrana sürmüş.

*

Kimse kusura bakmasın ama...

Fox’un yaptığının adı hırsızlıktır.

Hatta niteliksiz hırsızlık...

*

Yine kimse kusura bakmasın ama...

Sabah akşam hak hukuk dersi veren Fox’un öncü isimlerinin, bu hırsızlık karşısında dut yemiş bülbül kesilmeleri de ciddi bir sorundur.

*

Ve yine kimse kusura bakmasın ama...

Fox’un şu yaptığı aleni hırsızlığı, iktidara yakın bir televizyon yapsaydı seslerini sonsuz çıkaracak olanların Fox karşısındaki suskunluğu da çok manidardır.

(0) (0)
seyir 06.12.2019 11:24

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol