Nesrin adlı bir dizi severin başına geldiği için aşağıdaki şekilde dile getirdiği üzücü durumdur. Belki sete alınmama nedeni korona faladır ama yine de hoş olmamış gibi.

"Kuruluş Osman dizi çekimlerinin olduğu yere RİVA'ya gittik hem de havanın o kadar yağışlı ve soğuk olmasına rağmen. Antalya'dan dizinin müdavimi bir arkadaşım görmek istedi çok ama kapıda güvenlik almadı. Anlıyorum baş sebep Covid ama olmasa da zaten alınmıyormuş. Arabasız o alana gitme şansınız yok zaten, bizde arabamız ile çıkıp gelecektik. Covid'lik durum yok yani girişte güvenliğe kimlik bırakıp geçilebilir. Hayır neyi anlamıyorum biliyor musunuz ya sizler bizim sayemizde diziyi devam ettirebiliyorsunuz o zaman; sizleri bu konuma getiren lafta değerli ama gördüğüm o ki hiç değerli olmayan izleyicilerinize borçlusunuz. İlla şikayet edip ses mi çıkarmak lazım Covid 'de olsa elbette herkes siz kadar kendini de düşünüyor ve hayat devam ediyor. Bizler sayesinde dizinin devam etmesi ve buna bağlı bir sürü kazancı bu izleyicilerinize borçlu iken bir yol bulunabileceğini illa dile mi getirelim?  

Madem öyle belirli gün Halka gezmesi ve sadece araç ile inmeden böyle bir izin verilebilir. Ama sizler çok yazık ki Çarşamba günü yayımlanan bu dizi için programını bile diziye sizlere göre ayarlayan insanlara haksızlık ve ayıp ediyorsunuz. Çok yazık. Ben diziyi izlemeye yeni başlamıştım ki artık bu yaşanan olaydan sonra izlememeye karar verdim. Gerçekten çok üzücü. Unutmayın izleyen halk olmasa ortada ne iş, ne dizi, ne de o sokmadığınız set kalır. Aaaa pardon bir de ününüz. Her şeyi yokuşa sürmekte harikasınız."

(0) (0)
Best movies 27.11.2020 21:52

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol