Atv’de görev yapan bir çalışan ailesinin rahatsızlığını ve korona korkusunu dile getirince işinden olmasıdır.

atv Avrupa kanalında planlama uzmanı olarak 6 yıldır görev yapan Mustafa Kandemir’in bazı sağlık sorunları bulunan ailesi ile birlikte yaşayan Kandemir, koronavirüs tehlikesi nedeniyle durumu yönetime iletmiş ve görevine son verilmiş.

10 katlı olan ve her katında 100 kişinin çalıştığı bir plazada olası bir salgında hastalığı evine taşıyabileceğinin korkusunu yaşadığını söyleyen Kandemir’e, yöneticilerinden rapor alması veya izinlerini kullanması yönünde tavsiye verilmiş. Ama tepkilerinin şiddetini artırdıktan sonra Genel Müdür Hacı Ali Türkarslan'la görüştürülen Kandemir, bu görüşmede kendisine “Grip gibi bir şey fazla abartıyorsunuz" dendiğini iddia etmiş.

 Kandemir, daha sonra ise 'işyerinde huzuru bozmak ve etik kurallara uymamak" gerekçesiyle işten çıkarılmıştır. atv’de daha sonra enfekte olan kişi sayısının yurt genelinde artması ile birlikte ise evden çalışma uygulamasına geçildiği öğrenilmiştir.

Acaba ne kadar doğru bu haber. Ya adamı direk onlar çıkardıysa bunlar bahane ise? Valla şu lanet virüs korkusu herşey yaptırır insana.

Adam panik olmamıştır belirtisi vardır aşırı rahat takılmıştır. Bunlarda korkup göndermişlerdir. Tek taraflı bakmamak lazım bence 

(0) (0)
UMTSZ 25.03.2020 16:15

bu ne ya herkes tepetaklak oldu

(0) (0)
dede 25.03.2020 17:32

yok artık bu panik normal neden kovarsınız ki 

(0) (0)
ömer 25.03.2020 17:32

Arkadaş fazla acele etmiş. Biraz sabretseydi zaten evden çalışma şekli uygulanacaktı

(0) (0)
paasche74 25.03.2020 18:30

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol