Dizinin evlerde oyuncuların kendi imkanları ile çektikleri özel bölümü 20 Nisan Pazartesi akşamı yayınlanacak olmasıdır.

Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı, fenomen dizi ‘Çukur’ evde çekilen, yeni bölümüyle Pazartesi günü özleme son verecek. Koronavirüs salgını nedeniyle yeni bölümlerinin ekrana gelemediği haftalarda da sosyal medyada çok konuşulan dizi, sürpriz bölümüyle izleyicileri ile buluşmaya hazırlanmışlar.

Çukur’un evde çekilen, sürprizlerle dolu yeni bölümünde ağabeyleriyle sorunlarını çözemeyen Yamaç bir çare bulmak için Vartolu’ya danışacak. Vartolu’dan aldığı fikirle eski bir dostundan yardım isteyen Yamaç, Cumali ve Selim’den istediği tepkiyi alamayacak. Koçovalı kardeşler sorunlarını yine kendi yöntemleriyle çözmeye karar verirken hapishanedeki Vartolu olanlara müdahale edemeyecek.

Gizli görüşmelerine devam eden Azer ve Karaca’nın bir karar vermeleri gerekecek. Akın ise Songül’e yaklaşmak için bir adım atacak. Koçovalı kardeşler diğer sorunlarını çözmeye çalışırken, yeni düşmanları Arık Böke Erdenet’le ilgili ulaşacakları yeni bilgi merak konusu olacak.

Çukur evde çekilen yeni bölümüyle Pazartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

Valla güzeş bir fikir olmuş ama bakalım normal bölümler gibi ilgi çekici olacak mı ve o keyfi verebilecek mi? Olurda beğenilirse net bütün yapımlar böyle devam eder.

 

(0) (0)
overclocking 18.04.2020 14:55

oh be sonunda cok sıkcıydı dizisiz günler 

(0) (0)
nihat 18.04.2020 15:06

vayy fena olur net  

(0) (0)
seher 18.04.2020 15:06

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol