Geçen sene Sena karakterini canlandırdığı 'Çukur' dizisinden ayrılan Dilan Çiçek Deniz'in karantina dönemi sonrası yeni projeleriyle ve yeni imajıyla gelmesidir.

Son dönemin sevilen genç oyuncularından Dilan Çiçek Deniz, uzun aradan sonra yeni film ve dizisi için değiştirdiği yeni imajıyla ortaya çıkmış.
Dilan Çiçek Deniz, 'Çukur' dizisinden ayrıldıktan sonra, yeni projelerin hazırlığına ve kendini geliştirdiği farklı eğitim programlarına odaklanmıştı. Sinema filmi ile gündemde olan ve önümüzdeki hafta çekimleri başlayacak yeni dizisi için hazırlık yapan Dilan Çiçek Deniz, değiştirdiği saç stiliyle dikkat çekmiş.
Dilan, Bugünlerde seyirciyle buluşan Metin Akdülger ile başrolü paylaştığı ‘Yarına Tek Bilet’ filmi için kamera karşısına kahküllü saçıyla geçmişti.
Genç oyuncu, rol arkadaşı Burak Deniz ile önümüzdeki hafta çekimlere başlayacağı ‘Yarım Kalan Aşklar’ dizisi için de saç imajını kısa modele dönüştürmüş.


 ‘Bu küçük yenilikle çok özlediğim setlere kavuşmanın da mutluluğunu yaşıyorum” diye konuşan güzel oyuncu, durgun karantina dönemi sonrasında başlayan iş yoğunluğundan memnun olduğunu belirtmiş.

Bu kıza kahkül hiç yakışmamıştı bu kıza aşırı çirkin gösteriyordu onu. Bence daha asla yapmamalı öyle bir saç stili..

(0) (0)
sriderya 20.06.2020 11:33

bu kız çok güzel ne yapsa yakışıyor be arkadaş

(0) (0)
SNuFF 20.06.2020 11:33

bu yeni dizisini sabırsızlıkla bekliyorum
(0) (0)
luke 20.06.2020 11:33

çukurda daha güzeldi

(0) (0)
aLbundy 20.06.2020 11:34

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol