Ünlü oyuncu Ebru Şahin ve basketbolcu Cedi Osman aşkı gündeme bomba gibi düşmesidir.

Hercai dizisinin güzel oyuncusu Ebru Şahin, yaz tatilini geçirdiği Alaçatı'da yaşadığı bir aşk iddiasıyla gündeme gelmiş. Şahin ve basketbolcu Cedi Osman, yeni bir aşka yelken açmış.

Başarılı oyuncu, NBA takımlarından Cleveland Cavaliers forması giyerek, ülkemizi gururlandıran milli basketbolcu Cedi Osman’la aşk yaşadıkları haberi gündeme oturmuş.Bir haftadır tatil yapan ve görüntü vermemek için gazetecilerden köşe bucak kaçan çiftin, ortak arkadaşları sayesinde tanıştığı öğrenilmiş. Sosyal medyadan da birbirlerini takibe alan ikili, önceki akşam da Boop Alaçatı’da baş başa yemek yemiş.

Ancak düşen haberlerin ardından oyuncu Ebru Şahin, sosyal medya hesabı Instagram'dan bir mesaj yayımlayarak, iddiaları yalanlamış. Şahin, "İki ayrı aşka yelken açmışım" gibi haberler yapıyorsunuz çok ayıp Sözleriyle sert çıkmış.

Güzel oyuncunun şarkıcı Oğuzhan Koç ile de beraber yemek yemesi sonrası aşk haberleri ortaya atılmış, fakat başarılı şarkıcı ve oyuncu bu haberlerin gerçeği yansıtmadığını söylediler.

Abi ünlülerin işide çok zor normal biriyle arkadaş bile olarak takılsan anında aşk dedikoduları çıkıyor. Bu çok saçma..

(0) (0)
Volkan Geçit 29.06.2020 10:07

bakalım daha kimlerle sevgili olarak anılacak adı

(0) (0)
dante42 29.06.2020 10:18

yakında cem yılmazla sevgili dersiniz

(0) (0)
moonhan 29.06.2020 10:19

ahaha kadın ne güzel yazmış ama

(0) (0)
ayasofya 29.06.2020 10:19

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol