ATV'de yayınlanan ve çekimlerine ara verilmeyen Gel Dese Aşk dizisinin başrol oyuncusu Erkan Petekkaya'nın coronavirüse yaptığı şarkıdır.

Oyuncu Erkan Petekkaya, "Biz de tıpkı sağlık çalışanları, market çalışanları ve güvenlik görevlileri gibi sizler evde oturun diye işimizin başındayız" ifadelerini kullanmış. Paylaşımın ardından Petekkaya'ya ve ara verilmeyen dizi setine eleştiriler gelmişti.

Petekkaya, sosyal medya üzerinden korona virüsü için bestelediği bir şarkıyı paylaşmış ve ‘Gel Dese Aşk’ dizisinde rol alan şarkıyı da dizi setindeki çalışanlarla birlikte seslendirmiş. Petekkaya, set çalışanlarıyla çekip paylaştığı şarkının söz ve müziğinin de kendisine ait olduğunun notunu düştüğü o video;

Petekkaya’nın paylaşımına “set çalışanlarının sağlığını tehlikeye attığı” nedeniyle tepkiler gecikmedi.

Oyuncular Sendikası, “#Sorumsuzluğu kınıyoruz, utanıyoruz, setleri durdurun” paylaşımını yaparken Sinema TV Sendikası ise 

mesajıyla videoyu ve devam eden dizi setini eleştirmişlerdir.

Ve buna birde ünlüler eklenmiş. Nurgül Yeşilçay ise yaptığı gönderme ile sert tepkisini ortaya koymuş;

Nutgül Yeşilçay ağır bir eleştiride bulunarak bu durumu iza etmiş. Olay büyür devamı gelir kesin Erkan buna sessiz kalmaz. İzleyelim gelecek günlerde neler olucak ve asıl meseleye geçelim. Şimdi eleştirilen tepki çeken şey şarkı değil. Onda herkes hemfikir bence asıl sorun dizinin çekimlere devam etmesi ve Sette mesafelerin çok yakın olması. Ama bu dizinin çekimine illa devam edelim diyen insan da Erkan bey değilki. Adam güzelce şarkı bestelemiş ve bunu evde kalın mesajıyla vermiş. Adamın suçu ne oda çalışan buna karar veren yapım. 

(0) (0)
gufilhazeyn 29.03.2020 12:58

adam milleti eğlendirmek istemiş ama gördüğü muameleye bakın yazık

(0) (0)
şahin 29.03.2020 12:58

adam evde kalın demiş işte ne yapsın ya

(0) (0)
nursel 29.03.2020 12:59

güzel şarkı yapmış bence

(0) (0)
kübra 29.03.2020 12:59

Bornozla foto verseydi sesiniz cikmazdi adam zor zamanlarda gulumsetmis derdiniz ne acaba 

(0) (0)
Leyla 29.03.2020 21:16

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol