Erol Köse'nin İbrahim Tatlıses ile ilgili çarpıcı açıklamalar yapmasıdır.

Erol Köse, İbrahim Tatlıses’le 20 sene mesai yaptığını belirtermiş, “Bana her zaman ağabeyliği olmuştur. Lahmacun zincirini benim fikrimle kurdu. Otobüs, gömlek gibi işlerden zarar ediyordu. Bana orada haksızlık yaptı yollarımız ayrıldı. ‘Seni haksızlığınla baş başa bırakıyorum. Gün gelecek sen bana ricacı olacaksın.’ dedim. Yıllar sonra Uzanlarla çalıştığım dönemde Prestij ekolü estiği yıllarda İbrahim Tatlıses; Kral TV’de, Star TV’de, radyolarda her yerde yasaklıydı. Araya ricacılar koydu ‘Erol benim yasağımı kaldır.’ dedi. Ben iki albüm yapma Sözü aldım. İdoBay’ı kapattıktan sonra sanatçısı olan Ebru Yaşar’ı bana verdi. Ona bir albüm yaptık. Sonra sanki sanatçıyı kendisi vermemiş gibi dava açtı. Ebru Yaşar tazminat ödemek zorunda kaldı. Kızın hiç bir suçu yoktu. Yukarıda Allah var” demiş.

Tatlıses’in ah aldığını belirten Köse, sözlerini şöyle sürdürmüş;

“İbrahim Bugün bazı şeyleri yaşadıysa o aldığı ahlardan diye düşünüyorum. Çünkü çok ah aldı. Asena vuruldu. Derya Tuna vuruldu. Kim vurdu, niye vuruldu? Hepsi soru işareti. Ben ima imada bulunmuyorum ama pek çok konuda alkış aldığı gibi ah da aldı. Onu vuran adamlar geçmişte kendisinin diyalog kurduğu adamlardı. Ne oldu? Kiralık mermiler bir gün kendisine döndü…”

Valla Erol köse doğru konuşmuş.. Sürekli eşlerini döver bacaklarına sıktırırdı.. Ve bunun daha bilinmeyen arka yüzleride vardır. Şimdilerde ise oğlu onun Aile bilgilerini sızdırıyordu.. Aldığın ah'lardan yaşıyorsun bütün bunları..

(0) (0)
prokaryot 20.06.2020 10:51

adam kadınların ahı ile böyle oldu zaten

(0) (0)
coolmurat 20.06.2020 10:51

ya böyle yükselerek milletten faydalanıp sonra onları yarı yolda bırakmak çok acizce

(0) (0)
zlatanna 20.06.2020 10:52

sonradan görme işte ne beklersiniz 

(0) (0)
redhatcp 20.06.2020 10:52

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol