Ciner Medya Grubu'na bağlı Show TV'de 4 yıldır genel müdürlük koltuğunda oturan Suavi Doğan'ın görevi bırakmasından sonra gerçekleşen atamadır. Ciner Yayın Holding Kurumsal İletişim Grup Direktörlüğü görevini yürüten Esra Baydar, kanalın yeni genel müdürü olmuştur.

(0) (0)
rasidat 26.12.2019 13:06

Atama kararı, Esra Baydar'la 15 yıldır birlikte çalışan Ciner Medya Grubu Genel Koordinatörü Didem Ciner tarafından çalışanlara şu sözlerle duyurulmuştur:

"2007 yılından itibaren Ciner Grubu'nda Kanal 1 ve sonrasında Bloomberg HT'de üst düzey yöneticilik yapan, 2013 yılından itibaren önce C Yapım, sonrasında Show TV Genel Müdürlüğü görevlerini üstlenen ve Ocak ayı sonu itibariyle aramızdan ayrılarak, başarılı kariyerini farklı projelerle devam ettirmek isteyen değerli çalışma arkadaşım Semih Suavi Doğan'a bugüne kadar yaptığı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, izleyeceği yeni yolda da başarılarının devamını diliyorum.

Bu vesile ile kendisinden boşalan Show TV Genel Müdürlüğü görevine, halen Ciner Yayın Holding Kurumsal İletişim Grup Direktörlüğü görevini sürdürmekte olan Esra Baydar atanmıştır. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu olan Baydar, yüksek lisansını Galatasaray Üniversitesi İletişim Stratejileri ve Halkla İlişkiler alanında tamamlamıştır. 2004 yılından bu yana Ciner Grubu'nun medya şirketlerinde Kurumsal İletişim departmanlarının yöneticiliğini üstlenen Esra Baydar'a yeni görevinde başarılar diliyorum."

(0) (0)
SNuFF 26.12.2019 13:09

ulan fotoğrafa bakarken şeyma subaşını kanalın genel müdürü yapmışlar sandım bir an aklım çıktı. düşünsenize şeyma show tv'yi yönetiyor. şeyma acuna karşı. olan da bir nezle olurdu herhalde.

Kadını şeymaya benzeten acaba bir ben miyim?

(0) (0)
şeymacık 26.12.2019 13:26

hayırlısı bakalım büyük bir sorumluluğun altına girmiş hele ki televizyonun çok daha az izlenmeye başlandığı bir dönemde umarım uzun süre hakkıyla üstlendiği görevi yürütür.

(0) (0)
pegasus18 26.12.2019 14:30

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol