Ece Erken'in sevgilisinin arabalarına zarar verdiği anın görüntüleri ortaya çıkınca vatandaşlar ve kanal yönetiminden gelen tepkiler üzerine istifa etmesidir.

Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun eşi Benan Mahmutyazıcıoğlu, Ece Erken'in evinin önündeki arabalara zarar verdiğini iddia ettiği bir video yayınlamıştı. (bkz.)

Sosyal medyada olay yaratan güvenlik kamerası görüntülerden sonra Erken, canlı yayında flaş kararını açıklamış. Ünlü sunucun eski sevgilisi ve Benan Mahmutyazıcıoğlu da, magazin dünyasını sarsan açıklamalarda bulunmuş.

Erken'in açıklaması:"Gerçeklerin ortaya çıkacağını da biliyorum. Hiç lafı uzatmayacağım. İstifa etmem istenmedi. Gerçekten tatile ihtiyacım var. Çünkü ben bir mücadelenin içinde değildim. Mücadelenin içerisinde bir şeyi bozmaya çalışan üçüncü şahıslar olur. Ben hiçbir zaman üçüncü şahıs olmadım. o yüzden de her şeyin arkasında Şafak Bey zaten. Şafak Bey gereken açıklamayı yaptıktan sonra da bana söz söylemek düşmez. Hepinize çok teşekkür etmek istiyorum."demiş

Ece'den önce canlı yayına bağlanarak konuşan Şafak Mahmutyazıcıoğlu ise "Herkesin evladı var, benim de evladım var. Onlar da zarar görsün istemiyorum. Çok da iyi niyetli bir açıklama yapıyorum. neden bu konu bu kadar uzadı, dallandı budaklandı? Her gün birileri bir şeyler paylaşıyor sosyal medyada yani kime ne? Görüntüler eski, yeni bir görüntü değil. Açıkcası benim izleyince gülüp geçtiğim şeyler bunlar. Bir kavga sonrasında yaşanmış çocukça sinir anı. Olabilir, araba benim! İkisi de benim arabam. Herkes bir şey yazıyor. Napalım, oldu! Çocukça yaşanan bir sinir. Tekrar söylüyorum, çok çok özür diliyorum. Kimsenin zarar görmesini istemem. Üzülmesini de istemem. İnsanın hakim olamadığı, kontrolü ele alamadığı bir şey gönül... Yapacak hiçbir şey yok. Bunun da arkasındayım. Çok üzgünüm, keşke yaşanmasaydı ama... Görüntülerle ilgili konuşacak hiçbir şeyim yok. Ufacık bir sinir anı, olabilir. Geçti gitti. Muatabı da benim. Ben de şikayetçi falan da değilim, canı sağ olsun."diyerek Eceyi savunmuş.

Tüm bu yaşananların ardından Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa' programına açıklamalar yapan Benan Mahmutyazıcıoğlu, "Ece Erken'in bu yaptığının ilk olmadığını söyleyerek daha önce de kendisine defalarca mesaj attığını anlatmış. Ece Erken daha önce de bana 'Kocan benim yanımda' şeklinde mesajlar attı, ardından bizim teknemizde fotoğraflarını bana atarak 'Sizin teknenizde ben varım' demiş.

Şu olayda iki suçlu bir masum var. Suçlular; Ece Erken ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu, masum; Benan Mahmutyazıcıoğlu

Şafak bey şimdi sen kalkıp en büyük pisliği yapıyorsun aldatıyorsun vs. sonra çıkıp diyorsun ki gönül işi bu çart çurt. Kardeşim git boşan o zaman adabıyla sonra yaşa gönül meseleni. Kalkıp eşininde piskolojisini bozma çocuklarını madem çok düşünüyorsun ozaman kendine yakışanı yap.

Ece seni zaten hiç söylemiyorum hem yüzsüzsün hem karaktersizsin. Kalkıp arabanın camlarını indirmek nedir ya birde kadına mesjlar atıyorsun. Birde savunmada boşanana kadar beklesemiydim diyorsun bekleyeceksin tabi madem gerçekten seviyorsun bekle kardeşim. Rezil olmazsın sende ama sen kalkıp basitleşmek için herşey yapmışsın. Birde kendini haklı çıkarmaya çalışıyorsun yazık valla yazık biz utandık senin yerine sen utanmamaya devam et.

Benancım olan sana oluyor davanın peşinden koşarken seni yıldrımaya çalışıorlar çileden çıkarıp onlar gibi alçalmanı bekliyorlar ama sen devam et böyle dik duruşunla onlar rezillikleriyle anılırken sen hep dik ve güçlü oluşunla anılacaksın.

(0) (0)
natrix2 13.03.2020 12:45

Geç bu ayakları Ece hanım. Kovuldum demiyorsun da istifa ettim diyorsun, biz de yedik. Acaba tepkiler gelmeseydi istifa edecek miydin? Yoo, yine pişkin pişkin ortağında sırıta sırıta çıkacaktın ekrana

(0) (0)
cekveayi 13.03.2020 17:49

Oh iyi olmuş. Bu işler öyle oturduğun yerden namus bekçiliği yapmaya benzemez kardeş

(0) (0)
SkyAsteR 13.03.2020 17:59

Demet Akalını yerden yere vurmuşlardı Allahın adaleti

(0) (0)
Teknik 13.03.2020 21:58

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol