Atv ekranında cuma akşamları yayınlanan Hercai dizisinin ünlü yönetmen Cem Karcı'nın diziden ayrılmasıdır. 

Cuma akşamları yayınlanmakta olan Hercai dizisine ilk bölümden bu yana büyük emek veren isimlerden birisi de ünlü yönetmen Cem Karcı'ydı. Dizinin başarılı performansında Karcı’nın da önemli bir etkisi vardı 33 bölümü yayınlanan Hercai dizisinde Cem Karcı’nın ayrılma kararı benim gibi Hercai dizisini sevenlere büyük şok etkisi yarattı.

Başarılı yönetmenin ayrılmasının nedeni Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Mardin’in Midyat ilçesinde yapılan çekimlerde artık çok yorulduğunu belirtmiş ve Cem Karcı, yapımcı Banu Akdeniz ile ayrılık konusunu görüşmüş.Karşılıklı anlaşma sonrasında da yönetmenin ayrılması kararlaştırılmış.

Bence dizilerde yönetmen değişikliği yada ayrılması oldumu  dizi daha eskisi gibi olmuyor. Erken final yapabiliyor aniden umarım bu dizide de öyle bir durum olmaz çok sever izlediğim dizi bir yönetmen uğruna tamamen bitirmelerine göz yumamam.

(0) (0)
Thomas Anderson 27.02.2020 15:28

yani analam veremediğim mevzudur. dizi reytinglerde falan da iyi fena değil durup duruken neden yöenetmen değişikliği yapılır ki.

(0) (0)
mazlum 27.02.2020 16:03

yani ayrılma sebebini çok mantıklı bulmuyoruszm işin doğasında var bu iş nerede olmayı gerektiriyorsa oarada olacaksın. bahanesi falan olmaz bu isin.

(0) (0)
kübra 27.02.2020 16:11

HERCAİ DİZİ MÜKEMMEL ❤️👏

Belirli yaştan sonra işitme kaybı yaşayıp cihaz kullanan bizler fon müziğinin yüksek verilmesinden dolayı önemli konuşmaları kaçırıyoruz .! Ne dedi .? demekten çevremizde biz de bıktık .! Lütfen yönetmen duy sesimizi de konuşmalar sırasın da 

 şu müzik sesini yükseltecek yerde az kısın lütfen .! İşitme engellileri az da olsa düşünün anlayın lütfen .!🙏😥😪

(0) (0)
Meery 20.03.2020 23:00

Ağzını burnunu kırdım korkak yutkundun titrettim korkak eskiden beri sevdiklerin geçmişin ölmüşlerin cesaretin yok korkak yutkundun efkarin korkak yutkundun titrettim velet kes ananı avradını döverim
(0) (0)
Kes lan cocuk 09.10.2020 22:40

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol