CNN Türk'te yayınlanan 'Türkiye'nin Gündemi' programına damga vuran İsmail Saymaz ile Doğu Perinçek arasındaki sert tartışmadır.

Gazeteci İsmail Saymaz, CHP'nin terör örgütü PKK ile iş birliği yaptığını savunan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in 1991 yılında Halkın Emek Partisine gönderdiği "Bizimle ittifak yapın, Kürtler Federasyon Kursun" şeklindeki teklifini hatırlatınca ikili arasında hararetli tartışma çıkıyor.

Saymaz'ın gündeme getirdiği Kürtlerle ilgili maddenin ayrılıkçı olmadığı, aksine bütünleştirici bir teklif olduğunu söyleyen Doğu Perinçek, bazı konularda geçmişte hata yaptığını ancak bu hatadan döndüklerini söylüyor. (Çevir kazı yanmasın.) Tabii hemen üste çıkıp geçmişte AK Parti'nin, bugün de CHP'nin aynı hatayı tekrarladığını söyleyerek, Saymaz'ı provokatörlükle suçluyor ve bu gibi isimlerin televizyonlara çıkarılmaması gerektiğini ve bir daha Saymaz ile aynı ortamda olmayacağını söylüyor.

Araya moderatör Ercan Gürses giriyor Perinçek'e bu şekilde ithamlarda bulunmaması gerektiği uyarısını yapıyor. Ama bu uyarı adamı daha da celallendiriyor. "Bundan sonra böyle" deyip Gürses'e de yükleniyor.

Daha yetinmeyip Ermeni sorununu bitiren isim olduğunu, bugüne kadar böyle mücadele eden herhangi bir siyasi oluşumun bulunmadığını ileri sürüyor Perinçek efendi. "Siz kimi lekelemeye çalışıyorsunuz?" falan diyor. Ya seni kim lekelesin adam, senin geçmişin lekeyle dolu zaten (Bkz.) Sen yanar dönerin tekisin, omurgan yok ki. Seni ciddiye alan da yok artık, boşa esip gürleme.

(0) (0)
basaran34 10.03.2020 12:11

İsmail Saymaz'in Perinçek'i pert ettikten sonra bıyık altından gülüşü 😍

(0) (0)
Postman 10.03.2020 12:35

Tam yerinde susmuş İsmail. Biraz daha üstüne gitse "Alçak, puşt" falan dedirtip ağzını bozdururdu Perinçek'e 😂 Haksız ya, sesini yükseltti hemen

(0) (0)
luke 10.03.2020 12:37

Bu şahsın Nasıl ve neyin politikasını yâptığını hiç anlayamadım. Bir hiç ciddiye alınması gerekmeyen bir kişi olduğunu düşündüm hep. Bir Zaman'lar arkasından giden emekli askerlerin ne kıt zekalı oldukları da kısa Zaman'da anlaşıldı. Kendini bir guruba dahil ederek kimlik bulan bu şahıslar hatalarından döndüler çokşükür. Bu şahıs politikayı meslek haline getirmiş, etrafına biraz önce anlattığım bencil ve kompleksli insanları toplayarak gurup oluşturup bende varım demeye getiriyor. Yedirebildiklerindende ödünler koparıyor. Tek kişilik parti. 

(0) (0)
Kompleksizim 11.03.2020 16:09

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol