Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt’ın birlikte hazırladıkları 2. Sayfa programı katılan  Jess Molho Sihirli Annem dizisinde birlikte rol aldıkları Defne Joy Foster'ın ölüm haberini aldığını anlattığı duygu dolu itiraftır.

(0) (0)
kullaniciad 28.02.2019 10:56

Jess Molh'nun canlı yayında “Defne askerlik arkadaşı gibi bir şeydi benim için. Ben her zaman öyle söylerim. Onu yakından tanıyanlar bunu söylerler. Muhteşem bir insandı. Deli dolu, vicdanlı, naif bir insandı ve iyi partnerdi. Benim için çok özel bir insandı. Bazen ikili iş teklifi geliyor ‘Kimle yapmak istersin’ dediklerinde ben ‘Def..’ deyip kalıyorum. O kadar iyi anlaşırdık. Çok acı 5 Şubat’tı…" şeklindeki duygu boşalmasıdır.

(0) (0)
Karabey 28.02.2019 10:57

"Kötü haberi aldığımda sabah programı yapıyordum. Arkadaşım aradı ‘Defne vefat etti’ dedi. Ben de ‘Şaka mı yapıyorsun?’ dedim. Yayına 5 dakika falan var. ‘Şaka yapıyorsun değil mi?’ diye tekrar sordum. ‘Sabahın köründe neden şaka yapayım, alt bant geçiyoruz ciddi bir haber ve onaylandı’ dedi. Ben acı haberi böyle aldım maalesef." şeklindeki ifadedir.

(0) (0)
radames 28.02.2019 10:58

Programdaki Joy ile ilgili bir açıklamasını da ben vereyim yanlış hatırlamıyorsam şöyle bir şey de demiştir: "Ben ilk sete geldiğimde 39 bölümde, hiç unutmuyorum bir kafeterya vardı, gidip geliyor benimle uğraşıyordu ‘Yavuz sen mi olacaksın?’ diye uğraşıyordu. Ben de kendi kendime ‘Bu kızın beni tanıyor olması lazım. Aynı dönemlerde VJ’lik yaptık. Bir şekilde birbirimizi tanıyoruz. ‘Neden uğraşıyor benimle?’ diye düşündüm. Sonra çok iyi anlaştık, Defne sevdiklerine takılırmış… "


(0) (0)
LivingDead 28.02.2019 11:00

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol