Kanal D, Meksika'da reyting rekorları kıran “Ellas son La Alegria Del Hogar” adındaki dram-entrika türündeki diziyi Türkiye'ye uyarlayarak ekranlara getirme kararı almış.

Yapımcılığını Fabrika Yapım, Öner Arslanel, proje tasarımını Ali Leskay’ın ele aldığı Hizmetçiler’in yönetmen koltuğunda ise Metin Balekoğlu bulunuyormuş. Aynı format Amerika’da da Devious Maid’s adı ile yayınlanmış ve büyük yankı uyandırmış.

Başrollerinde Deniz Baysal Yurtcu, Algı Eke, Selen Domaç, Aleyna Solaker, Yiğit Kirazcı ve Seçkin Özdemir’in rol aldığı Hizmetçiler, İstanbul'da lüks bir sitede çalışan birbirinden farklı dört hizmetçinin ev sahipleriyle aralarında yaşanan ilişkileri ve bu ilişki ağıyla çevrelenmiş gizemli olayları konu alıcakmış.

Sanırım yine saçma sapan zenginlik klişelerinin döndüğü, yakışıklı erkeklere hizmetçi kızların bol bol yazılacağı bir dizi bizleri bekliyor. Halkımız bu tarz konulara bayıldığı için muhtemelen bu da fazlasıyla izlenecektir... Alan razı satan razı durumu. Bizlere de pek bir söz düşmüyor.

(0) (0)
rasidat 29.01.2020 11:00

heee tamam güney kora dizileri yetmiyordu şimdi bir de karşımıza meksika uyarlaması diziler çıktı!

(0) (0)
semafuat 29.01.2020 11:05

valla bana kalsa gerek roman gerekse öykü konusunda bu denli zengin bir gweçmişe sahip anadoluda yayın yapıp da elin oğlunun uzakdoğu veya latin amerikasından uyarlama kıytırık konularını alıp yayınlayan kanalar kesinlikle izlenmememeli.

(0) (0)
skydd 29.01.2020 11:07

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol