Her ner kadar Türkan Şoray kanunları gibi kanunlarıyla bilinmese de Yeşilçam'ın ünlü ismi Kemal Sunal da film hayatı boyunca neredeyse hiçbir zaman öpüşmemiş ve erotik sahnelerde oynamamıştır.

Ama bunun tek bir örneği var. O da ilk başrol olduğu ve muhtemelen nazının da henüz geçmediği 1974 tarihli senaryosunu Sadık Şendil'in yazdığı yönetmenliğini ise Atıf Yılmaz'ın yaptığı Salako filminde rol arkdaşı Meral Zeren ile film finalinde rol icabı yaptığı öpüşmedir. Bu öpüşme sahnesi Kemal Sunal için ilk ve sondur.

Filmin senaristlerinden biri de Hababam Sınıfı filmlerinin de yazarı Ertem Eğilmez'dir. Bundan önce filmlerde daha çok figüran olarak küçük rollerde görünen Kemal Sunal çok beğennildiği için bu filmde kendisine ilk kez asıl oğlan rolü verilmiştir.

Filmde Kemal Sunal açısından ilkler sadece bu sahneyle de bitmiyor. Kemal Sunal'ın +18 sayılabilecek ilk ve tek müstehcen sahnesi de yine aynı filmdeki rol arkadası Meral Zeren'in oynadığı Emine karakteriyle olan aşağıdaki sahnesidir.

Arkadaşları tarafından gaza getirilen Salako yani Kemal Sunal kızın damına çıkıp mani yakarken kızın babasına yakalanır. Silaha davranan kızın babasından kaçmak isteyen Salako dengesini kaybedip evin bacasından içeriye Emine'nin duş aldığı teknenin arkasına düşer.

Hışımla içeriye giren Emine'nin babasından gizlenmek isteyen Salako duştan çıkan Emine'nin arkasına gizlenmeye çalışınca bir anda eminenin anadan üryan mabadıyla burun buruna gelir.

Kemal Sunal bu sahnelerden sonradan pişman oldu mu bilmiyorum ama biz onu hep diğer temiz sahneleriyle hatırlayacağız. Ruhun şad olsun güzel adam... 

(0) (0)
masallah1 07.02.2020 15:23

Vay be ilk kez görüyorum bu öpüşme sahnesini, Demek ki bizim televizyonlar buraları keserek yayınlamış yıllarca. Hiç haberimiz yok

(0) (0)
gri72 07.02.2020 15:38

filmdeki popo gerçekten meral zeren'e mi ait yoksa dublör mü kullanıldı şimdi gerçekten merak ettim.

(0) (0)
oberbero 07.02.2020 15:40

 Salako filmi Çatalca İnceğiz mağaraları ile çatalcanın kestanelik ve Örcünlü köylerinde çekilmiştir.

(0) (0)
someone74 07.02.2020 15:42

filmdeki sevişmeye engel haller hala aklımda: salı sallanır, çarşamba çarşafa dolanır, perşembe perişanlıktır, cuma mubarek gün, cumartesi pazar tatil. Pazartesi yandım tesi 😁

(0) (0)
GguvenG 07.02.2020 15:44

evlenmeden önceki filmi ve ilk başrolü olduğu için tek sahne olmuş olabilir.

(0) (0)
baskatip 08.02.2020 05:16

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol