Elazığ'da meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki deprem Malatya'da da büyük hasara yol açmış, can kayıpları olmuş, pek çok ev yıkılmıştı. Malatyalı olan usta sanatçı Kemal Sunal'ın doğduğu ev de depremde yıkılan evler arasındaymış. Sabah yazarı Yavuz Donat yazmış (bkz) 

Kültür ve Turizm Bakanlığı keşke önceden el atsaydı şuraya. Türk sinemasının belki de en iyi oyuncusunun doğduğu ev restore edilip müze haline getirilemez miydi?  Böyle ince hareketleri düşünecek bir allahın kulu yok mu şu bakanlıkta, merak ediyorum. Sanki para yok, yoksul bir ülkeyiz. Alın işte, yıkıldı gitti. Bu saatten sonra yapmaya kalkmayın sakın, geç kaldınız.

(0) (0)
gurcox 29.01.2020 16:35

Ailesi de umursamamıştır demek ki. Onlardan talep olsaydı bakanlık harekete geçerdi. Adamların haberi bile yoktur

(0) (0)
iillhhaann 29.01.2020 16:45

Allah rahmet eylesin, büyük ustanın filmlerini hala izleriz. Unutulduğunu düşünüp kemikleri sızlamamıştır inşallah. Maddi ögelerin değeri yok, o hep kalbimizde

(0) (0)
zaretta 29.01.2020 17:03

Ulan hainler herkes devleti suçluyor bugüne kadar bu evden haberiniz varmiydi bakanlığa dilekçe verilip bilgi verildimi mirasçılari neredeydi kemal sunal bi dünya para kazandı kendileri niye yapmadı zamanında ağzı olan konuşuyor 


(0) (0)
Kemal Sunal i seven biri 30.01.2020 18:28

Kemal Sunal'ın ailesi tarafından aşağıdaki açıklama ile yalanlanmış başlıktır:

Değerli basın mensubu dostlarımız,

Birkaç günden bu yana bazı yayın organlarında “Elazığ depreminde Kemal Sunal'ın doğduğu ev de yıkıldı” başlıklı gerçek dışı haberler yer almaktadır.

Kemal Sunal İstanbul’un Küçükpazar semtinde doğmuş olup, yayınlanan haberde bahsi geçen ev ile ilgilisi bulunmamaktadır.

Bu vesile ile depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara şifa, depremden zarar gören herkese geçmiş olsun dileklerimizi sunarız.

Sunal Ailesi adına

Gül Sunal

(0) (0)
yasinsy 03.02.2020 15:41

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol