2019 ile birlikte hangi aklı evvelin fikriyse işte sözüm ona bizi bir sorundan kurtarmak için internet servis sağlayıcılarına kota aşımı konusunda baskı yapıldı ve adil kullanım kotası denilen AKK kaldırıldı. Sonrası ne oldu derseniz kafasına yumruğu yiyen servis sağlayıcıların ayılması ve intikamı çok uzun sürmedi. Onlar da hem tarife ücretlerini 3'e 5'e katladılar hem de kota aşımında yavaşlama yönündeki uygulamayı interneti kesmeye dönüştürdüler.

Yapılan son açıklamaya göre; Türk Telekom’un Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun (BTK) onayına gönderdiği tarifeye göre, kullanıcıların kotalı internet paketi 1 Nisan'dan sonra aşım olması halinde kesilecek.

Ne oldu peki; ne olacak olan bize oldu aynı tarifeyi çok daha pahalıya kullanmaya başladık dahası daha önce kota aşımında iyi kötü elimizde yavaş da olsa bir internet kalırken yeni uygulamada o da yok firma direkt kesiyor interneti.

Muhtemelen şimdi Ankara'da bu işe aracılık yapan politikacı veya bürokratlar ile servis sağlayıcıları çak çak yapıyorlardır.

(0) (1)
Meksa 15.02.2019 10:55

Bu günler daha iyi günlerimiz dur sen kol gelecek bize kol

(0) (0)
perde 15.02.2019 11:58

Kota mota hikaye amaç zam yapmaktı sağ olsun Ankara'da bunların eline boru gibi bahane verdi.

(0) (0)
Ali Dervar 15.02.2019 12:19

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol