21st Century Fox’tan devraldığı Planet of the Apes serisini devam ettirmeye karar veren Disney, yeni Planet of the Apes filmini yönetmesi için Maze Runner filmleriyle tanınan Wes Ball ile anlaşmış. ne diyelim hayırlı olsun eminim güzel bir iş çıkacak ortaya.

(0) (0)
seyir 05.12.2019 10:45

Daha önce pek çok kez beyazperdeye uyarlanmış olan Planet of the Apes serisi 2011 yapımı James Franco ve Andy Serkis’li Rise of the Planet of the Apes‘le beyazpedeye geri dönmüştü. Olumlu yorumlar alan bu filmden sonra seri, 2014 yılında gösterime giren Dawn of the Planet of the Apes‘le maceralarına kaldığı yerden devam etmişti.

İlk iki filmiyle izleyenleri memnun eden Planet of the Apes serisinin bir sonraki filmi War for the Planet of the Apes, 2017 yılında gösterime girmişti. Cloverfield, Let Me In gibi filmlerle tanınan, Dawn of the Planet of the Apes ile adından söz ettiren ve şu sıralar yeni Batman filmiyle meşgul olan Matt Reeves’in yönetmenliğini üstlendiği War for the Planet of the Apes, büyük beklentilerle vizyona girmesine rağmen gişede serinin önceki filmleri kadar iyi bir performans sergileyemedi.

Wes Ball’un Yöneteceği Yeni Planet of the Apes Filminin Vizyon Tarihi Henüz Netlik Kazanmadı

Hâliyle bu durum, yeni Planet of the Apes filmlerinin çekilip çekilmeyeceğini sorusunu akıllara getirdi. Bununla beraber 21st Century Fox’un büyük kısmını bünyesine katan Disney’in, Planet of the Apes serisini devam ettirip ettirmeyeceği de merak konusu olmuştu. Geçtiğimiz nisan ayında yapılan açıklamaya göre Disney, Planet of the Apes serisinin devam filmlerini çekmeye devam edecek.

Uzun zamandır bir haber alamadığımız yeni Planet of the Apes filmi için aranan yönetmen sonunda bulundu. The Hollywood Reporter’ın haberine göre Maze Runner serisine imza atan Wes Ball, yeni Planet of the Apes filmini yönetecek. Aynı zamanda Wes Ball, projenin geliştirilmesine de katkıda bulunacak.

Yeni Planet of the Apes filminin bir yeniden çevrim mi olacağı yoksa önceki filmlerin devamı şeklinde mi çekileceği konusunda elimizde net bir bilgi yok. Wes Ball’un, konusuyla ilgili detayların gizli tutulduğu yeni Planet of the Apes filmine getireceği bakış açısı merak konusu. Oyuncu kadrosu ve vizyon tarihi henüz belli olmayan filmle ilgili yeni gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

(0) (0)
ulashovski 05.12.2019 10:46

Wes Ball abimiz Labirent serisini bence çok iyi yönetmişti eminim maymunlar cehennemi serisinin yeni filminde de harikalar yaratacaktır.
(0) (0)
EmrysWasHere 05.12.2019 10:49

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol